A început producția în masa a pieselor pentru Samsung Galaxy Z Fold 4

264
A inceput productia in masa a pieselor pentru Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa Foto: androidheadlines.com

Conform mai multor informații Samsung a început producția în masă de piese pentru Galaxy Z Fold 4. Informația vine din surse sud-coreeane care citează colaboratorii și furnizorii de piese pentru viitorul telefon pliabil Fold 4 al companiei Samsung. Compania va lansa pe Samsung Galaxy Z Fold 4 alături de Galaxy Z Flip 4 la un eveniment Galaxy Unpacked din luna august.

Informația a fost publicată de Roland Quandt, via AndroidHeadlines și se bazează pe informațiile de pre-lansare. Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că Samsung începe oficial producția în masă a pieselor/componentelor necesare pentru viitorul său flagship, având în vedere că suntem la doar câteva luni distanță de sosirea sa.

Din păcate, nu există informații precise despre componentele care intră în producția de masă. Ne gândim aici la balama, în primul râd, dar și la alte componente interne cum ar fi camerele și senzorii. Asamblarea unui telefon complicat, gen Galaxy Z Fold, este o sarcină dificilă. Așadar, chiar dacă Samsung mai are câteva luni înainte de sosirea telefonului, compania probabil vrea ca pliabilul să fie gata cel puțin până în iulie pentru teste de ultimă oră înainte de lansare.

Samsung Galaxy Z Fold 4 va rula pe Snapdragon 8+ Gen 1

Datorită fluxului continuu de scurgeri și zvonuri, am aflat destul de multe despre Galaxy Z Fold 4 și hardware-ul său. Săptămâna aceasta, Ice Universe a oferit informații suculente despre hardware-ul flagship-ului, numindu-l „100% precis”. Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea procesorul Snapdragon 8+ Gen 1, conform lui Ice Universe.

Un ecran Dynamic AMOLED este un afișaj Super AMOLED cu un suport HDR10+. Certificarea HDR10+ este pentru culoare și contrast de calitate cinematografică. Dynamic AMOLED reduce și lumina albastră dăunătoare emisă de afișaj.

Acest lucru este în conformitate cu alte informații, deoarece Samsung utilizează, în general, cel mai recent procesor Qualcomm pentru produsele sale emblematice. Am aflat, de asemenea, că dispozitivul pliabil ar avea un ecran Dynamic AMOLED cu rezoluție QXGA+ de 7,6 inch. Rata de reîmprospătare va fi de 120 Hz. Între timp, ecranul AMOLED secundar este de 6,2 inch, cu rezoluție HD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

O baterie de 4.400 mAh va fi prezentă pe Fold 4, ajutată de o încărcare rapidă cu fir de 25W. Nu știm detalii despre vitezele de încărcare wireless. Probabil va oferi viteze de încărcare wireless de cel puțin 11W, la fel ca Samsung Galaxy Z Fold 3.

Aproape sigur Galaxy Z Fold 4 va rula implicit Android 12 și Samsung One UI 4.1. De asemenea, ne așteptăm ca Galaxy Z Fold 4 să aibă până la 12GB RAM (posibil și 16GB de RAM) și 256/512 GB spațiu de stocare.