Reproiectare importantă de design pentru Galaxy Z Fold 6

319
Reproiectare important ade design pentru Galaxy Z Fold 6
Sursa foto: via t3.com

Noul telefon pliabil Galaxy Z Fold 5 a fost lansat cu puțin peste o lună în urmă și încă mai este întors pe toate părțile de specialiști, încă mai avem de învățat despre el. Cu toate acestea încep să apară primele informații și despre Samsung Galaxy Z Fold 6. Telefonul pliabil Fold 6 ar putea rezolva una dintre problemele pe care utilizatorii le au cu actualul Galaxy Z Fold 5, dar și cu Fold-urile anterioare.

Telefoanele pliabile a crescut în popularitate foarte mult în ultimul timp. Chiar dacă Samsung este pionierul din acest domeniu, tot mai multe companii sunt interesate de telefoanele pliabile lansând o serie de modele noi în ultimele luni, aducând noi funcții și elemente de design.

Samsung Galaxy Z Fold 5, chiar dacă nu a adus multe noutăți, a rafinat modelele precedente tip carte ale companiei. Nu a fost o îndepărtare masivă față de generațiile anterioare, deși includerea unei noi balamale a fost o adăugare binevenită. Sigur că și procesorul este un punct forte pe Galaxy Z Fold 5. Acum, un prototip al succesorului său – Samsung Galaxy Z Fold 6 – a apărut online. Cel mai important, pare să rezolve una dintre cele mai comune nemulțumiri cu modelul actual – lățimea.

Samsung Galaxy Z Fold 6 va fi mai lat

În timp ce alte dispozitive – cum ar fi Google Pixel Fold, de exemplu – sunt aproximativ la fel de largi ca un telefon obișnuit, Fold-urile de până acum nu au fost. Acest lucru s-a dovedit a fi o problemă pentru utilizatori, de multe ori conținutul nu a funcționat cu adevărat bine pe ecranul exterior mai îngust. Se pare că astfel de situații vor fi de domeniul trecutului cu ecranul exterior a lui Galaxy Z Fold 6.

Informația despre un ecran mai larg pe Fold 6 vine de la Ice Universe, via T3.com. Ice Universe are un palmares foarte bun în privința telefoanelor Samsung. Acest lucru dă o mai mare greutate acestui zvon. Ice Universe scrie că designul și proporțiile lui Fold 6 vor imita pe cele ale viitorului Galaxy S24 Ultra. Acel dispozitiv pare să fie supus unei reproiectări destul de substanțiale, luând un aspect mai asemănător iPhone-ului.

T3.com este unul dintre cele mai importante site-uri web lifestyle din UK, iar revista T3 este omologul său tipărit. Peste 10 milioane de oameni vizitează T3.com lunar și ~38.000 de persoane cumpără un exemplar al revistei T3 în fiecare lună.

Cu toate acestea, este o astfel de afacere se poate dovedi foarte mare pentru Galaxy Z Fold 6. Ar face o diferență semnificativă pentru utilizatori, afișajul exterior mai mare ducând la experiențe mult mai familiare utilizatorilor de telefoane pliabile. Cum până la lansarea lui Fold 6 mai avem multă pâine de mâncat, lucrurile se mai pot schimba. Dar Ice Universe este un insider serios și informațiile sale se adeveresc de cele mai multe ori. Vom vedea dacă acest zvon va rezista testului timpului.