Samsung își bate joc de Apple într-un nou clip video

200
Samsung isi bate joc de Apple in clip video
Sursa foto: sammobile.com

Samsung nu s-a ferit niciodată să-și bată joc de rivalul Apple. De multe ori compania coreeană a făcut acest lucru cu dedicație pentru utilizatorii de iPhone-uri în speranța de a-i câștiga de partea literelor albastre. După cum probabil ați ghicit, Samsung SUA tocmai a lansat o nouă reclamă și de data aceasta le cere clienților Apple – utilizatorii de iPhone, în special – să nu mai stea pe gard așteptând schimbări importante din partea Apple în privința iPhone-urilor.

Cel mai recent videoclip Samsung de acest gen se intitulează „On the Fence”, potrivit SamMobile. Compania americană nu este menționată nicăieri, dar este evident că videoclipul Samsung este un atac la compania din Cupertino. Și în mod tipic Samsung, termenul „pe gard” (care înseamnă și a fi indecis) este luat la propriu. Clipul video de 30 de secunde arată un presupus client Apple așezat pe un gard și se pregătește să sară pe partea Samsung. Acesta este reținut de alți câțiva utilizatori de iPhone care susțin să aibă răbdare.

Un nou clip video în care Samsung își bate joc de Apple

Clientul care va deveni în curând utilizator Samsung spune că telefoanele Galaxy se pliază deja și au camere epice. Astfel nu are niciun motiv să aștepte ca Apple să ajungă din urmă Samsung și să lanseze așa ceva. Cu alte cuvinte, Samsung spune că, dacă utilizatorii de iPhone doresc să experimenteze ceva nou, epic și incitant, nu trebuie să aștepte ca Apple să lanseze un astfel de dispozitiv. Telefoanele Samsung Galaxy oferă deja astfel de specificații.

Este o reclamă inteligentă, cu nuanță de comedie, dar rămâne de văzut dacă va rămâne pe YouTube pentru totdeauna. Samsung a eliminat unele dintre reclamele sale anterioare lansate cu câțiva ani în urmă. Știm că Samsung a copiat compania americană câțiva ani mai târziu, de exemplu prin renunțarea la un încărcător în cutia telefoanelor. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că Samsung este liderul pieței smartphone-urilor pliabile. Deci, este corect să spunem că utilizatorii Apple care doresc să experimenteze tehnologia pliabilă au o singură opțiune rezonabilă: Samsung. Recent, Samsung a lansat un astfel de videoclip pentru a critica seria Apple iPhone 14.

Când Steve Jobs a lansat compania Apple, oamenii au crezut că numele provine de la faptul că va lansa produse organice, din cauza siglei cu mărul. Dar, a fost doar fructul care îi plăcea foarte mult lui Jobs și a numit compania după el.

Se pare că Apple intenționează să treacă tehnologia de afișare pliabilă pentru unele dintre dispozitivele sale viitoare. Dar până în prezent, direcția companiei rămâne neclară. Nu există nicio garanție că iPhone-urile vor fi vreodată pliabile, unele informații afirmând că Apple poate lansa un iPad pliabil înainte de a lua în considerare utilizarea tehnologiei pentru smartphone-urile sale. Dar, și acolo, trebuie să folosească componente Samsung. Adică ecrane pliabile produse de Samsung Display.