Samsung extinde gama de frigidere Bespoke cu noul Bespoke French Door

166
Samsung extinde gama de frigidere Bespoke cu noul Bespoke French Door
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat primul frigider Bespoke French Door, ce va fi dezvăluit la CES 2022. Disponibil într-o gamă cu 3 sau 4 uși, ce include și modelele Family Hub, noul frigider Bespoke French Door extinde gama Bespoke. Samsung urmează să prezinte la CES 2022 o gamă completă de produse Bespoke, dar și produse noi, cum ar fi aspiratorul vertical Bespoke Jet; mașina de spălat și uscătorul Bespoke.

Noua gamă îmbină design-uri ce permit personalizarea cu ușurință cu tehnologii unice care, împreună, inspiră moduri de viață complet noi. Cu frigiderul Bespoke ca piesă centrală, alături de seturile de bucătărie care includ mașini de spălat vase, aragaze și cuptoare cu microunde disponibile pe alb, bleumarin sau verde, consumatorii își vor putea personaliza decorul în linie cu stilul personal. Dincolo de bucătărie, aspiratorul Bespoke Jet îmbină performanțe puternice de curățare și un design elegant. În același timp mașina de spălat și uscătorul Bespoke transformă rutina de spălat rufe într-un proces ușor și inteligent.

Conceptul Bespoke nu a fost gândit doar pentru bucătărie. Credem că utilizatorii ar trebui să aibă libertatea de a-și personaliza întreaga casă conform stilului lor de viață. Această extindere a gamei oferă posibilitatea consumatorilor de a crea spații de locuit care reflectă cu adevărat gusturile și estetica lor, folosind inovațiile și tehnologiile Samsung”. A declarat Kanghyup Lee, vicepreședinte executiv și șef de vânzări și marketing în Digital Appliances Samsung, conform The Practice România.

Frigiderul Bespoke French Door

Completând gama existentă de frigidere Bespoke, care include Bespoke 4-Door Flex, Bespoke 2-Door Bottom Freezer și Bespoke 1-Door Flex Column, noul Bespoke French Door oferă o opțiune potrivită nevoilor fiecărei familii. Frigiderul Bespoke French Door va fi disponibil în configurații cu 3 și 4 uși. Frigiderul vine, de asemenea, într-o diversitate de dimensiuni și culori – și va include noi opțiuni din Family Hub 2022.

Disponibil în 12 culori și două finisaje – sticlă și oțel – frigiderul Bespoke French Door oferă mii de combinații de culori. Pentru finisajul de sticlă, culorile disponibile sunt White, Gray, Pink, Charcoal, Morning Blue, Clementine și Sunrise Yellow; pentru cel de oțel, culorile disponibile sunt: Tuscan, Matte Black, Navy, Emerald Green și Stainless Steel.

Pentru a ajuta familiile să-și păstreze mai bine alimentele, frigiderul Bespoke French Door vine cu cele mai recente inovații de stocare și răcire de la Samsung. Beverage Center și Dual Auto Ice Maker oferă utilizatorilor acces rapid la băuturi reci. Funcția FlexZone menține ingredientele la temperatură optimă, pentru o prospețime îndelungată

Cu multe funcții inteligente, Family Hub aduce divertisment în bucătărie și ajută familiile să rămână organizate și conectate. În 2022, Family Hub va fi compatibil cu Samsung TV Plus. În acest fel va oferi conținut TV gratuit și experiențe de vizionare conectate cu alte ecrane, cum ar fi televizoarele inteligente Samsung și dispozitivele Galaxy.

Family Hub 2022 va fi compatibil și cu asistentul Alexa în anumite regiuni. Asta înseamnă că utilizatorii pot accesa diverse servicii Amazon, inclusiv Amazon Music și servicii de recomandare a filtrelor inteligente de apă, direct de pe frigiderele lor. Opțiunea View Inside a fost, de asemenea, modernizată –  tehnologia camerei interne, ce utilizează informațiile de pe etichetele produselor alimentare, permite familiilor să vadă conținutul frigiderului, să gestioneze datele de expirare și multe altele.

Aspiratorul vertical Samsung Bespoke Jet

Prezentat pentru prima dată la Bespoke Home 2021, urmând să apară pe piețele globale în 2022, aspiratorul vertical Bespoke Jet aduce inovații marca Bespoke în locuințele oamenilor.

Dispunând de All In One Clean Station de la Samsung, Bespoke Jet menține casa curată și igienizată. După aspirare utilizatorii pot să andocheze aspiratorul și acesta va goli automat sacul de praf și se va încărca.

Samsung Bespoke Jet are, de asemenea, un design modern, premium, puternic, dar ușor, construit pentru a oferi familiilor o soluție completă de curățare. Are o putere de aspirare de 210W și un sistem de filtrare multi-strat pentru a capta 99,999% din praful fin. În acest fel oferă o experiență de curățare mai puternică, dar mai simplă.

Bespoke Jet este disponibil în Midnight Blue, Misty White și Woody Green. Aceste culori permit utilizatorilor să-și plaseze aspiratorul acolo unde doresc, fără a perturba decorul general al spațiului de locuit.

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke includ funcții inteligente de ultimă oră care fac spălarea rufelor intuitivă și mai eficientă. Ambele dispozitive au un design frontal plat și sunt disponibile în mai multe opțiuni de culoare, inclusiv negru și bleumarin.

Învățând tiparele de utilizare și rutina de spălare a rufelor, opțiunea Smart Dial, susținută de inteligență artificială, acordă prioritate setărilor utilizate frecvent, minimizând munca și simplificând procesul de spălare și uscare; timp în care funcția inteligentă AI OptiWash optimizează setările de spălare, precum și timpul de spălare și nivelul de detergent. De asemenea, cu MultiControl, consumatorii pot folosi cu ușurință atât mașina de spălat inteligentă, cât și uscătorul, utilizând panoul de control al mașinii de spălat, atunci când unitățile sunt suprapuse.

Pentru mai multe informații despre gama de produse Bespoke, vizitați samsung.com/bespoke.