Samsung elimină conținutul plătit din Galaxy Store pe unele piețe

531
Samsung elimina continutul platit din Galaxy Store pe unele piete
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy Store este magazinul Samsung de unde utilizatorii pot descărca aplicații, imagini de fundal, teme, etc. Samsung Galaxy Store are atât conținut plătit, cât și conținut gratuit. Acum Samsung a trimis o notificare utilizatorilor prin care îi informează că intenționează să elimine tot conținutul plătit din magazin în anumite țări.

Această știre vizează în primul rând cititorii noștri din Moldova! Avem foarte mulți fani care ne urmăresc din Moldova și le mulțumim cu această ocazie. Piețele care vor fi afectate de această schimbare de politică sunt: Moldova, Albania, Azerbaidjan, Bahamas, Bangladesh, Islanda, Pakistan și Uruguay.

Conținutul gratuit din Samsung Galaxy Store va rămâne disponibil

Samsung a trimis utilizatorilor din aceste țări o notificare privind intenția sa. Această măsură va intra în vigoare din 26 ianuarie 2021. „Vom exclude automat țările menționate mai sus din lista țărilor în care distribuiți aplicații cu plată sau conținut de achiziție în aplicație. Vă rugăm să rețineți că puteți distribui în continuare aplicații gratuite în aceste țări„. Este informarea Samsung, conform SamMobile.

După această modificare nu înseamnă că aplicațiile și alte tipuri de conținut achiziționate de utilizatori vor deveni inaccesibile, deoarece acestea pot fi descărcate din meniul „Aplicațiile mele” din magazin. Samsung Galaxy Store, preinstalat pe fiecare smartphone Samsung, va oferi acum doar aplicații gratuite. Acest lucru se aplică și articolelor de achiziție în aplicație, precum și la Galaxy Theme. Conținutul gratuit va rămâne disponibil pentru descărcare pentru telefoanele Samsung.

Pivnițele Mileștii Mici din Moldova sunt cele mai mari din lume conform Guinness World Records. Au o lungime totală de peste 50 km. Sunt păstrate aici peste două milioane de sticle de vin. Cele mai valoroase băuturi din colecția de la Mileștii Mici se vând la un preț de 480$ / bucată.

O explicație pentru care conținutul plătit va fi eliminat din Galaxy Store în aceste regiuni nu a fost oferită. Probabil că are ceva de-a face cu modul în care fiecare țară gestionează plățile online, mai degrabă decât cu propriile politici Samsung. Dar, este o veste bună pentru utilizatorii telefoanelor Samsung din Moldova.

Utilizatorii din aceste țări care au achiziționat deja aplicații din Galaxy Store vor putea descărca aplicațiile achiziționate și după 26 ianuarie. Trebuie doar să acceseze secțiunea „Aplicațiile mele” din magazin. În ceea ce privește dezvoltatorii de aplicații, vor trebui, evident, să facă o alegere între a lăsa aplicațiile plătite să fie eliminate din Galaxy Store pe aceste piețe sau să ofere alternative complet gratuite.