Samsung confirmă criptic evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august

209
Samsung confirma criptic evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august
Sursa foto: androidpolice.com

Următorul mare eveniment Samsung Galaxy Unpacked a fost confirmat ieri oficial de compania Samsung. Dar, cu o zi înainte, compania a tachinat pe contul său de Twitter data lansării printr-un puzzle criptic. În trei imagini postate pe contul de Twitter al Samsung, puteți rezolva un puzzle care confirmă data vehiculată în ultimele luni. Acum știm data oficială confirmată de Samsung: 10 august.

Puzzle-ul nu este cel mai greu de rezolvat, dar te poate deruta la prima vedere. Prima imagine vine cu o grilă de cinci pe șase cu litere, numere și simboluri care la început par a fi un amestec complet. A doua imagine are o grilă similară de cinci pe șase, dar toate simbolurile sunt înlocuite cu culori. Imaginea finală spune: „Când va sosi ceva mai mare?” urmat de șase puncte colorate care se potrivesc cu cele din a doua imagine.

Puzzle criptic pentru Galaxy Unpacked

Dacă suprapuneți prima și a doua imagine, numerele, literele și simbolurile se potrivesc cu anumite culori. Dacă luați culorile din a treia imagine, veți vedea că este egal cu 081022. Adică 10 august 2022.  Samsung a confirmat tot ieri oficial data de 10 august pe site-ul Samsung Newsroom. Este prima data când compania a confirmat evenimentul publicând o fotografie, pe care și noi am publicat-o în urmă cu cu două zile.

Pe 10 august Samsung va lansa pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, seria Galaxy Watch 5, setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro și probabil, ceva supliment. Dar, vedetele Galaxy Unpacked vor fi cele două pliabile și noile smartwatch-uri. Chiar dacă până acum știm multe despre viitoarele dispositive, încă nu știm totul. Conform AndroidPolice, ne așteptăm ca în săptămânile următoare să apară noi informații despre toate aceste dispozitive.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor veni probabil cu îmbunătățiri minore față de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor avea baterii mai mari și noi funcții pentru urmărirea diferitelor activități și a mai multor parametri medicali. Despre căștile wireless sunt mai puține detalii, dar le-am văzut deja în mai multe fotografii.