Samsung a lansat Galaxy A54, A34 și A14 Enterprise Edition în Australia

217
Samsung a lansat Galaxy A54 A34 si A14 Enterprise Edition in Australia
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea edițiilor sale Enterprise Edition ale Galaxy A54 5G, Galaxy A34 5G și Galaxy A14 4G în Australia. Aceste modele oferă securitate îmbunătățită, instrumente, aplicații și suportul necesar companiilor la un preț accesibil. Cu până la două zile de viață a bateriei, aceste smartphone-uri inovatoare le permit utilizatorilor să rămână conectați fără griji.

Samsung Galaxy A54 5G, A34 5G și A14 4G Enterprise Edition oferă caracteristici axate pe întreprinderi. De exemplu: partajarea rapidă a fișierelor cu securitate îmbunătățită și gestionarea ușoară a mai multor SIM-uri cu autentificare securizată. Telefoanele au și încărcare rapidă de 25W (de 15W pe Galaxy A14 4G). Toate acestea permit utilizatorilor să fie mai productivi în orice mediu.

Galaxy A54, Galaxy A34 și Galaxy A14 Enterprise Edition lansate în Australia

Dispunând de ecrane super AMOLED captivante, Galaxy A54 de 6,4 inch (16,26 cm) și Galaxy A34 de 6,6 inch (16,76 cm) au fost modernizate pentru o vizibilitate uluitoare în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui. Între Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120Hz, afișajele vin în ajutorul utilizatorilor care lucrează în mișcare în timp ce se deplasează între diferite condiții de iluminare.

Samsung Galaxy A54 Enterprise Edition are un aspect și o senzație premium. Telefonul vine cu un departament foto excelent, permițând efectuarea de fotografii atât în ​​condiții de lumină puternică, cât și în condiții de lumină scăzută. Galaxy A54 are o cameră frontală de 32MP, o cameră spate de 50 MP și stabilizare video digitală a imaginii.

Australia este a șasea țară ca mărime din lume, cu o suprafață de ~7,7 milioane km². Este singurul continent care este și țară. Pe stema țării, valabilă din 19 septembrie 1912, apar și două animale native din Australia, cangurul și emu.

Într-o lume a amenințărilor permanente la adresa securității cibernetice, companiile trebuie să investească în experiențe mobile cu securitate foarte bună. Seria Galaxy A Enterprise Edition lansată în Australia este echipată cu un abonament de un an la Samsung Knox Suite. Este platforma Samsung de securitate încorporată concepută pentru a oferi protecție pe mai multe straturi împotriva programelor malware, hackingului și a altor amenințări cibernetice.

Actualizările software și asistența în timp util ajută utilizatorii să primească actualizări ale sistemului de operare până la cinci ani. Samsung oferă pentru aceste telefoane și opțiuni pentru asistență de la distanță, potrivit SamsungNewsroom.

Compatibilitate cu ecosistemul Samsung Galaxy

Galaxy A54 și Galaxy A34 sunt, de asemenea, compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy pentru a oferi conectivitate perfectă între dispozitive. Utilizatorii pot obține 100GB de spațiu de stocare în cloud și pot face cu ușurință copii de siguranță pentru fotografii pe OneDrive. O perioadă de probă de șase luni este disponibilă pentru Microsoft 365 Basic, accesibilă pe Galaxy A54 și Galaxy A34.

Galaxy A54, Galaxy A34 și Galaxy A14 4G Enterprise Edition pot fi achiziționate prin Telstra, Optus și mai mulți distribuitori agreați de Samsung din Australia. În funcție de model, prețurile variază între 329 și 699 dolari australieni. Samsung Galaxy A54 Enterprize Edition costă 699 AUD (aproximativ 465$). Samsung Galaxy A14 4G Enterprise Edition costă 329 AUD (aproximativ 219 USD).