Samsung și FlexIt oferă cursuri online de sănătate și wellness

154
Samsung Announces Partnership With FlexIt Samsung Daily+
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat un nou parteneriat cu FlexIt, o soluție de sănătate și wellness care face exercițiile fizice mai convenabile și mai accesibile. Începând cu acest trimestru, Samsung și Flexit vor aduce utilizatorilor de televizoare inteligente Samsung conținut de fitness. Parteneriatul va permite utilizatorilor din întreaga lume să acceseze servicii de antrenament personal și multe altele cu aplicația FlexIt de pe noul centru de stil de viață Samsung Daily+.

Disponibilitatea variază în funcție de model și regiune. Aplicația FlexIt va fi disponibilă prin Samsung Daily+ pe toate modelele de televizoare din 2024. De exeemplu> Neo QLED 8K, 4K, OLED, UHD (peste DU7000) și The Frame. Actualizarea sistemului de operare este programată să fie furnizată pentru anumite modele de televizoare din 2023 în a doua jumătate a anului 2024. Utilizatorii modelelor de televizoare din 2022 și 2021 pot descărca aplicația FlexIt prin magazinul de aplicații.

„Bunăstarea ar trebui să fie esențială pentru rutinele noastre. Astfel construirea de obiceiuri sănătoase prin Samsung Daily+ face convenabilă încorporarea sănătății și a bunăstării în toate aspectele vieții zilnice.” A declarat Demian Hyun, Vicepreședinte și Șef al Grupului Visual Display Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Acest nou parteneriat, Samsung și Flexit, vrea să promoveze noi experiențe de sănătate interconectate, menite să îmbunătățească viața consumatorilor.”

Pe portalul aplicației FlexIt utilizatorii pot găsi, rezerva și plăti pentru sesiuni de fitness virtuale individuale exclusive direct pe televizor. Cu o cameră conectată – fie că este vorba de o cameră web compatibilă sau de un smartphone – profesioniștii din domeniul sănătății virtuale oferă feedback în timp real, ajustează antrenamentele și oferă modificări de formular pentru a promova un mediu de antrenament susținător, sigur și eficient.

Potrivit OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), wellness-ul reprezintă „modul de a atinge o stare de bunăstare fizică, mentală și sociala completă, emoțională si chiar financiară și nu doar absența unei boli sau a unei infirmități”.

Samsung a specificat că sunt compatibile camere web Logitech (C930e, C922 PRO STREAM WEBCAM, C925E, C920s Pro HD Webcam, HD Pro Webcam C920, C920-C, C930c, HD Pro Webcam C920, StreamCam), Samsung (SC-FD100B).

Aplicația FlexIt îi ajută pe utilizatori să-și abordeze sănătatea într-un mod mai holistic. Pe lângă conținutul de antrenament, FlexIt oferă antrenament nutrițional, activități de wellness cu impact redus, cum ar fi meditația și yoga, și terapie fizică și ocupațională. Utilizatorii vor lucra virtual cu un antrenor care le înțelege călătoria personală de fitness și obiectivele de wellness. Astfel își pot crea o rutină care se potrivește stilului lor de viață de acasă, cu un dispozitiv conectat.

Samsung și Flexit, prin Samsung Daily+, deschid calea pentru viitorul experiențelor virtuale de sănătate și bunăstare. Samsung Daily+ servește ca un nou centru de stil de viață pentru utilizatorii Smart TV. Astfel permite utilizatorilor să se bucure de o gamă largă de servicii și funcții premium pentru stilul de viață. De exemplu: fitness acasă, servicii de tele-sănătate, apeluri video și multe altele, folosind o singură interfață.

„Prin aplicația inovatoare FlexIt pentru Samsung, ne continuăm angajamentul de a face fitness-ul mai accesibil ca niciodată. Oferind experiențe de antrenament captivante personalizate, unu-la-unu direct în camera dvs. de zi. Ne extindem acoperirea către un public mai larg, dând posibilitatea persoanelor să-și atingă obiectivele de bunăstare cu ușurință și comoditate”. A declarat și Austin Cohen, fondator și CEO FlexIt. .

La CES 2024, Samsung a oferit o privire timpurie asupra Samsung Daily+ și aplicația FlexIt pe 2024 Neo QLED 8K. Richard Friedman, Senior Vice President of Technology al FlexIt, s-a alăturat echipei Samsung din Las Vegas pentru a prezenta modul în care aplicația FlexIt se integrează cu televizoarele Samsung. Samsung Daily+ a fost premiat cu CES Innovation Awards 2024, fiind recunoscut ca un serviciu unic de casă inteligentă cu un ecosistem deschis care integrează servicii terțe.