Samsung Galaxy A35 va primi o cameră mai performantă

581
Samsung-Galaxy-A35
Sursă foto: MobileDrop

După ce Samsung a terminat cu lansările telefoanelor și tabletelor emblematice din acest an, mai avem de primit modelele emblematice Fan Edition, compania se concetrează acum pe viitoarea serie mid-range Galaxy A 2024. Recent am scris despre Galaxy A55, acum avem informații și despre Samsung Galaxy A35.

Primul lucru aflat despre Galaxy A35 este despre un upgrade serios în domeniul foto: Samsung Galaxy A35 va primi o camera principală mult mai performantă în comparație cu Galaxy A34. „Telefonul de gamă medie medie” de la Samsung are în vedere cererea utilizatorilor, dar și trendul pieței mobile.

Camera principală a lui Samsung Galaxy A35 va fi mai bună

Ani de zile, Samsung a folosit camere cu o rezoluție de 48 sau 64 de megapixeli pentru seria sa de gamă medie Galaxy A. Dar, deși Galaxy A54 a trecut anul trecut la noua generație de camere de 50 MP, Galaxy A34 a primit tot o cameră mai veche de 48 MP. Samsung a planificat acum un upgrade pentru „acest mid-ranger” pentru 2024. Galaxy A35 va fi lansat în primăvară alături de Galaxy A15 mai ieftin și de Samsung Galaxy A55 mai luxos.

Potrivit GalaxyClub, Samsung Galaxy A35 va avea o cameră principală de 50 MP, la fel ca fratele său mai scump. Prin urmare, ne așteptăm ca Galaxy A35 să facă fotografii mai bune și în condiții de lumina slabă. La urma urmei, acesta a fost unul dintre punctele mai slabe ale camerei aflate pe actualul Samsung Galaxy A34. De asemenea, știm că Galaxy A34, la fel ca predecesorul său, are o cameră frontală de 13 MP. În ceea ce privește selfie-urile, upgrade-ul din 2024 se va limita doar la software-ul acestei camere.

Prima teorie despre software, anterioară creării computerelor, a fost propusă de Alan Turing în 1936. Turing a fost un informatician, matematician și criptanalist, a lucrat pentru Government Code and Cypher School la Bletchley Park.

În mod tradițional, un telefon Galaxy A3x este o versiune mai simplă a modelelor Galaxy A5x. Până acum, aceste modele au avut camere mai puțin bune, dar acum Samsung schimbă foaia. Dacă Samsung Galaxy A35 primește o cameră mai performantă, decalajul în această zonă se va reduce.

Va dura ceva timp până când Samsung va lansa efectiv pe Galaxy A35. Nu ne așteptăm să apară în magazine până în primăvara lui 2024. Până atunci, Galaxy A34 este un smartphone excelent și îl recomandăm dacă vreți un telefon ieftin și bun.