Samsung Galaxy A54 primește One UI 6 beta în Coreea

406
Samsung Galaxy A54 primeste One UI 6 beta
Sursă foto: Androidpolice

Programul One UI 6 beta a fost lansat inițial de Samsung pentru câteva modele emblematice în diferite țări. Acum Samsung surprinde cu lansarea One UI 6 beta pentru Galaxy A54 de gamă medie, extinzându-și programul beta dincolo de dispozitivele high-end. Interfața One UI 6 aduce setări rapide noi, aspect de notificare și iconografie actualizată a aplicațiilor camerei pentru un aspect modern.

Samsung a lansat One UI 6 beta bazat pe Android 14 pentru seria Galaxy S23 la mijlocul lunii august. Apoi, la sfârșitul lunii, compania a extins programul în mai multe regiuni și a lansat a doua versiune bata pentru One UI 6. La începutul lunii septembrie a lansat programul beta și pentru seria Galaxy S22. Ne așteptam ca următoarele dispozitive să fie Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Dar, într-o mișcare surprinzătoare, Samsung a lansat One UI 6 beta pentru Samsung Galaxy A54.

Programul One UI 6 beta lansat pentru Galaxy A54

Gigantul coreean a anunțat versiunea beta pentru unul dintre cele mai bune telefoane Android de gamă medie pe Samsung Community din Coreea. Deocamdată, firmware-ul Android 14 pare să fie activ doar în Coreea de Sud. Ne așteptăm ca disponibilitatea să să se extindă pe mai multe piețe în perioada următoare. Vă puteți alătura One UI 6 beta atingând bannerul programului în aplicația Samsung Members. Doar utilizatorii din Germania, Coreea de Sud, SUA, India și Marea Britanie se pot înscrie momentan în program.

Interfața Samsung One UI 6 aduce, printre altele, un panou de Setări rapide reînnoit, un nou aspect pentru notificări și alte câteva modificări ale interfeței de utilizare. Aplicația pentru cameră a primit, de asemenea, iconografie actualizată, care este mai ușor de înțeles. În plus, oferă aplicației un aspect mai modern. Vedeți pe I❤️Samsung ce aduce nou viitoarea interfață Samsung One UI 6 bazată pe sistemul de operare Android 14!

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Potrivit AndroidPolice, gigantul high-tech sud-coreean ar trebui să lanseze o versiune beta Android 14 pentru telefoanele sale emblematice din 2022 și mai vechi și pliabile în perioada următoare. Zvonurile sugerează că a treia versiune beta pentru seria Galaxy S23 va veni la jumătatea lunii septembrie.

Momentan nu sunt date concrete despre lansarea stabilă a Android 14 și One UI 6. Din zvonurile anterioare se pare că lansarea va avea loc mai repede decât s-a întâmplat anul trecut cu Android 13 și One UI 5.