Samsung va lansa încă trei modele din gama A, Galaxy A70s, A30s și A20s

2289

O recentă informație a sugerat că Samsung va lansa o variantă a modelului A70, numită Galaxy A70s, cu o cameră principală de 64MP la spate. Acum, dintr-o sursă încredere, site-ul MySmartPrice a aflat că alături de A70s, Samsung va lansa în viitorul apropiat încă două smartphone-uri din seria Galaxy A: Galaxy A30s și Galaxy A20s.

Tocmai când credeam că seria Galaxy A 2019 este completă, au fost informații că Samsung va mai fi lansat doar Galaxy A90, vine surpriza. Trei noi smartphone Galaxy A70s, Galaxy A30s și Galaxy A20s își vor face apariția în viitor. Până acum am avut parte de nouă smartphone-uri din seria Galaxy A în 2019.

Samsung Galaxy A70s va veni în trei opțiuni de culoare

Din păcate, nu avem încă informații referitoare la diferențele reale dintre A70s și A70 în ceea ce privește specificațiile hardware. Dacă ne luăm după numele telefonului, ne putem aștepta ca acesta să fie similar cu Galaxy A70 în cel puțin câteva zone, variind doar la camera foto și nesemnificativ la caracteristici.

Acest viitor Samsung Galaxy A70s va avea cel mai probabil un senzor ISOCELL Bright GW1 de 64 MP, recent lansat de Samsung. MySmartPrice a aflat și variantele de culoare ce vor fi pe A70s. Smartphone-ul va fi oferit în trei opțiuni de culoare la lansare: Black, White și Lavender. Pentru comparație Samsung Galaxy A70 vine în Coral, Albastru, Negru și Alb.

Litera A din denumirea gamei mid-range Galaxy A vine de la Alpha. Această gamă a fost lansată în 2014 și reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse ale companiei Samsung. Telefoanele vin cu specificații puternice și materiale premium, situându-se foarte aproape de gama high-end. Vezi Alfabetar Samsung.

În plus față de Samsung Galaxy A70s, alte două telefoane din seria Galaxy A vor fi probabil lansate în a doua jumătate a anului. În timp ce modelul Galaxy A30s va fi vândut în aceleași trei opțiuni de culoare ca A70s, Samsung Galaxy A20s va fi oferit în Negru și Albastru. La fel ca în cazul lui A70s, nu se știe nimic în ceea ce privește specificațiile hardware ale modelelor Galaxy A30s și Galaxy A20s.

Data oficială de lansare nu este cunoscută și nici alte caracteristici și specificații despre cele trei dispozitive. Până acum acestea nu au apărut pe site-urile importante de certificare cum ar fi Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG sau FCC. Vom reveni cu mai multe informații în perioada următoare.