Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

642
Samsung Galaxy Buds 2 in curand in mai multe culori
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds – împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au apărut Galaxy Buds+ (cu seria Galaxy S20), Buds Live (cu seria Note 20) și Buds Pro (cu seria Galaxy S21). Dar compania nu au lansat până acum un adevărat Samsung Galaxy Buds 2.

Se pare că Samsung va lansa un nou set wireless Buds în această vară – presupusul Samsung Galaxy Buds 2. Ne așteptam ca acest lucru să se întâmple la un moment dat, iar mai târziu în această vară vom primi noi căști TWS. Împreună cu viitoarele Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și Galaxy S21 FE, compania va prezenta probabil pe Galaxy Buds 2. Am aflat unele detalii și culorile în care puteți cumpăra mai târziu viitoarele căști fără fir Samsung.

Samsung Galaxy Buds 2 cu preț la nivelulul lui Galaxy Buds

Noile căști Samsung Galaxy Buds 2 au numărul de model SM-R177, pentru cei care țin evidența. Vor apărea inițial în patru variante de culoare: negru, alb, violet și verde. Pe baza codării culorilor, acestea sunt culori folosite anterior de companie la unele din smartphone-urile sale. De exemplu, este același verde deschis în care va apărea și Samsung Galaxy S21 FE. De asemenea și Galaxy Fold 3 și Galaxy Z Flip vor apărea în verde, dar probabil o nuanță ușor diferită.

Este posibil ca noile căști să apară în același timp cu noile Fold și Flip. Probabil le puteți primi cadou dacă comandați unul dintre noile modele înainte de lansare. La urma urmei, așa a procedat Samsung cu toate noile variante Buds până acum. Prezentarea noilor dispozitive pliabile este așteptată în iulie sau august, conform GalaxyClub. Presupunem că vor ajunge în magazine în cursul lunii august – și exact același lucru se va întâmpla cu Galaxy Buds 2.

Setul original Galaxy Buds a fost lansat în același timp cu seria Galaxy S10 în februarie 2019. Utilizează Bluetooth 5.0 pentru conectivitate și fiecare cască are o baterie de 58mAh. Carcasa de încărcare are o baterie de 252mAh.

Ceea ce încă nu știm încă este prețul la care va ajunge pe piață Galaxy Buds 2. Numerotarea modelului – SM-R17* – sugerează că acestea ar putea intra în aceeași gamă de prețuri ca Buds și Buds+. Estimăm un preț de aproximativ 170 de euro. Pentru comparație setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro are un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 229 euro.