Un nou set Samsung Galaxy Buds programat pentru lansare în august 2022

495
Un nou set Samsung Galaxy Buds programat pentru lansare in august 2022
Sursa Foto: phonearena.com

Deși este, în general, relativ ușor de anticipat când un nou telefon iPhone sau Galaxy urmează să fie lansat în zilele noastre, atât Apple, cât și Samsung le place să păstreze lucrurile imprevizibile în sectorul căștilor wireless adevărate. Totuși tipsterii nu dorm și au aflat că un nou set wireless Samsung Galaxy Buds va fi lansat anul acesta.

Setul Samsung Galaxy Buds de prima generație și-a făcut debutul comercial în martie 2019. A fost urmat de Buds Plus în februarie 2020 și Galaxy Buds Pro în ianuarie 2021. Mulți fani Samsung s-au așteptat să vadă încă un rival AirPods dezvăluit la începutul acestui an. Dar pentru că Galaxy Buds 2 non-Pro a fost lansat în august 2021, nu suntem tocmai șocați că Samsung a decis să ia puțin pauză de la noile anunțuri pentru căști.

Un Samsung Galaxy Buds 3 sau Pro 2 va fi lansat în august

Pauza menționată s-ar putea încheia în august 2022, potrivit unei postări pe Twitter. Conform PhoneArena, @chunvn8888, relativ de încredere, a scris pe Twitter despre „noul Galaxy Buds” care va deveni oficial la următorul eveniment tradițional Unpacked al Samsung. La acest eveniment Samsung va lansa pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Până acum nu am auzit multe despre eventualele upgrade-uri Galaxy Buds 3 sau Buds Pro 2. Probabil Samsung așa le va numi. Nu am știut ca astfel de produse să fi fost planificate pentru lansare anul acesta. La urma urmei, Apple și-a ținut, de asemenea, „iFans” să aștepte aproximativ 30 de luni pentru AirPods 3, în timp ce AirPods Pro 2 încă nu a apărut la aproape doi ani și jumătate de la debutul ediției originale.

Buds înseamnă muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat, fin și elegant ca un boboc de floare. Primele căști Samsung Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al Samsung Gear IconX.

Din nou, companiei Samsung îi place de obicei să-și desfășoare activitatea diferit și, potrivit unui zvon din urmă cu câteva luni, Galaxy Buds Pro 2 ar putea vedea lumina zilei alături de Buds Live 2 în 2022 .

De altfel, misteriosul Galaxy Buds Pro 2 probabil va avea o nouă carcasă de încărcare wireless. Probabil Samsung va îmbunătăți și capacitatea bateriei. Sunt două lucruri suficiente pentru a ne entuziasma cu gândul la următorul mare eveniment Galaxy Unpacked.

Pe lângă lansarea modelelor pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, bineînțeles și a căștilor wireless, mai așteptăm la evenimentul din august și o nouă serie Samsung Galaxy Watch 5. Telefoanele pliabile și ceasurile inteligente vor fura lumina reflectoarelor la Galaxy Unpacked din august.