Samsung Galaxy J8 primește actualizarea de securitate din iunie 2021

436
Samsung Galaxy J8 primeste actualizarea de securitate din iunie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

În timp ce zeci de dispozitive Samsung au primit deja actualizarea de securitate din iulie 2021 mai sunt și altele care nu au pripit-o nici pe cea din iunie. Acum un nou smartphone beneficiază de această actualizare: Samsung Galaxy J8. Cu toate acestea, smartphone-ul mid-range a fost lansat în 2018 și acum are trei ani. Dar este încurajator să vedem Samsung actualizându-l o dată la câteva luni.

Samsung Galaxy J8 (SM-J810F) a început să primească o nouă actualizare de software în țările din Caucaz, Kazahstan și Ucraina. Acesta are versiunea firmware J810FJXU5CUF2 și include patch-ul de securitate iunie 2021.

Samsung Galaxy J8 primește patch-ul securitate din iunie 2021

 În documentația de actualizare a securității, Samsung a menționat că patch-ul din iunie 2021 remediază aproape patru duzini de vulnerabilități de securitate pe dispozitivele sale Galaxy. Totuși, conform SamMobile, nu vă așteptați ca această actualizare să aducă noi modificări ale UI sau funcții noi. În zilele următoare actualizarea se va extinde treptat în alte regiuni din lume.

Samsung Galaxy J8 a fost lansat în mai 2018 cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo la bord. Smartphone-ul a primit actualizarea la Android 9 Pie la mijlocul anului 2019 și actualizarea Android 10 însoțită de interfața One UI 2 la mijlocul anului 2020. Smartphone-ul are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6 inch (15,24 centimetri). Procesorul Snapdragon 450 însoțit de 3 / 4 GB de RAM și 32 / 64GB stocare este la bord.

Caucazul este o regiune între Marea Neagră și Marea Caspică, incluzând Munții Caucaz și câmpiile înconjurătoare. Țările din zona caucaziană sunt: Georgia, Armenia și Azerbaidjan. Caucazul este din punct de vedere geografic parte din Asia.

Smartphone-ul Samsung a fost foarte bine vândut în Asia, alături de Samsung Galaxy J6. Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy J8 în oricare dintre zonele menționate mai sus, este posibil să fi primit o notificare pentru actualizare. Dacă nu a sosit încă, puteți verifica actualizarea manual navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.