Seria Samsung Galaxy S10 primește actualizarea de securitate din mai 2021

458
Seria Samsung Galaxy S10 primeste actualizarea de securitate mai 2021
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung accelerează procesul de actualizare a dispozitivelor sale cu cea mai recentă actualizare de securitate din mai 2021. În ultimele două săptămâni, și-a actualizat destul de multe dispozitive cu cel mai recent patch de securitate. Acum Samsung lansează acum cea mai recentă actualizare de securitate din mai 2021 pentru seria Samsung Galaxy S10.

Seria Samsung Galaxy S10 a fost lansată în 2019. Întreaga serie compusă din Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ primește noua actualizare. Nu avem informații despre Samsung Galaxy S10 Lite, dar și acesta va primi sigur noul patch de securitate. De obicei S10 Lite a fost cuplat cu Galaxy A50, Galaxy A70 sau Galaxy A80 la primirea actualizărilor de securitate.

Actualizarea de securitate din mai pentru seria Samsung Galaxy S10

Actualizarea de securitate din mai 2021 pentru seria Galaxy S10 remediază vulnerabilități care afectează software Samsung One UI. De asemenea, aduce remedieri de erori și pentru sistemul de operare Google Android, conform AndroidHeadlines. Mai important, această actualizare remediază o problemă foarte critică, care a afectat milioane de dispozitive alimentate de procesoarele Qualcomm. Este vorba despre o vulnerabilitate care putea fi exploatată pentru a introduce un malware în telefon folosind sistemul de operare Android.

Mărimea actualizării nu este cunoscută. Dar am sfătui proprietarii seriei Galaxy S10 să descarce actualizarea printr-o conexiune stabilă Wi-Fi sau de date mobile. Actualizarea pentru seria Samsung Galaxy S10 din mai 2021 are versiunea de firmware G97xFXXUAFUE3. Noua actualizare a fost lansată în Europa și se așteaptă să se răspândească în curând în mai multe țări din Europa. Utilizatorii din Elveția au fost primii care au primit noua actualizare.

Elvețienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume, în medie mănâncă 12 kg /an, pe cap de locuitor. În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”, este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale.

Pentru mai multă claritate, actualizarea se lansează pentru modelele din seria Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 și S10+ cu numerele de model SM-G970F, SM-G973F și SM-G975F. Dacă aveți dispozitivul eligibil și locuiți în Europa veți primi o notificare pentru actualizarea de securitate din mai 2021. Actualizarea va ajunge în câteva zile și în România. Ca de obicei Samsung lansează actualizarea prin OTA în loturi, deci nu toată lumea va primi actualizarea imediat.