Samsung Galaxy S21 FE: specificațiile bateriei dezvăluite

908
Samsung Galaxy S21 FE specificatiile bateriei dezvaluite
Sursa Foto: via voice.com

Conform unor informații anterioare Samsung Galaxy S21 FE va avea o cpacitate a bateriei mai mare decât Galaxy S21, dar mai mica decât Galaxy S21+. Samsung a adus anul trecut un nou membru în seria Galaxy S20. Samsung Galaxy Galaxy S20 FE a primit o baterie cu aceeași capacitate ca Samsung Galaxy S21+. Prin urmare, am avut speranța că Samsung va echipa Galaxy S21 FE cu aceeași baterie de 4.800mAh de pe S21+.

Din păcate, nu pare să fie cazul, conform ultimelor informații care ne-au ajuns la urechi. Bateria lui Samsung Galaxy S21 FE – cu numărul de model EB-BG990ABY, care corespunde dispozitivului cu numărul de model SM-G990B – are o capacitate nominală de 4.370mAh. Capacitatea promovată este de 4.500mAh. Aceasta este exact aceleași capacitate aflată și pe Galaxy S20 FE.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că Galaxy S21 FE nu poate avea o durată bună de viață a bateriei. La urma urmei și Galaxy S20 FE se menține în această zonă. Și, deși S21 în sine nu are mare succes aici, nu același este cazul cu Galaxy S21+. Și Galaxy S21 FE este mai aproape de S21+ din punct de vedere al capacității decât de S21.

Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat probabil în august

Știm că Samsung este în curs de dezvoltare a modelului Galaxy S21 Fan Edition sub numele de cod intern R9. Nu este o surpriză, mai ales că Samsung Galaxy S20 FE a avut numele de cod intern R8. Nu interesează pe multă lume acest lucru, mai degrabă performanțele și specificațiile, dar pentru cei meticuloși scriem și acest lucru.

Desigur, mai sunt cunoscute câteva detalii despre smartphone-ul destinate fanilor: Galaxy S21 FE. Imagini cu acest telefon au apărut în urmă cu câteva săptămâni. Apoi am aflat că telefonul va avea un ecran de 6,4 inch (16,26 centimetri), care este plat. Mai mult, am scris deja că dispozitivul va primi o cameră frontală de 32MP – la fel ca Galaxy A52 și Galaxy A72. Știm și culorile: gri / argintiu, verde, violet și alb.

Aproximativ jumătate din populația din Coreea (~51.270.000) locuiește în capitala Seul. Coreea este a 10-a cea mai mare economie a lumii după PIB. Este al cincilea cel mai mare exportator din lume și al 8-lea cel mai mare importator.

Specificațiile, cum ar fi procesorul, nu sunt încă cunoscute. Deși seria Galaxy S21 a apărut în România cu Samsung Exynos 2100, nu ar fi surprinzător dacă sud-coreenii ar pune în toate modelele un cip Qualcomm în S21 FE. În cele din urmă, Galaxy S20 FE cu 5G rulează pe un cip Snapdragon și nu pe unul Exynos.

Samsung ar fi planificat un eveniment „Galaxy S21 FE Unpacked” în august, conform GalaxyClub. Probabil va fi pe tarabe înainte de sfârșitul lunii august, la un preț necunoscut în acest moment. Avem mari speranțe că această etichetă de preț va fi destul de prietenoasă. Ne așteptăm la mai multe detalii despre Galaxy S21 FE în următoarele săptămâni.