Iată cum arată Samsung Galaxy S22 Ultra în culoarea verde!

519
Iată cum arata Samsung Galaxy S22 Ultra in culoarea verde
Sursa Foto: letsgodigital.org

Seria Galaxy S22 este așteptată peste aproximativ două luni, dintre care Samsung Galaxy S22 Ultra va fi modelul de top. Se știe de ceva vreme că acest smartphone va apărea în patru culori diferite. Pe lângă culorile negru, alb și roșu închis, în octombrie a fost anunțat că Samsung lucrează și la o variantă verde. Atunci nu se știa care va fi nuanța exactă de culoare.

Ice Universe, un zvonac de încredere, a dezvăluit detalii despre varianta verde a lui Samsung Galaxy S22 Ultra. Pe Twitter, Ice Universe a distribuit codul exact de culoare #27423a. În acest fel, designerii colegilor noștri de la site-ul olandez LetsGoDigital au creat o serie de randări de produse cu Samsung Galaxy S22 Ultra în verde. Aceste randări arată noul model de top de la Samsung în codul de culoare exact.

Samsung Galaxy S22 Ultra în verde închis

Nu este prima dată când Samsung lansează un smartphone verde din seria Galaxy S. De exemplu, Samsung Galaxy S10 a fost lansat în culoarea verde Prism Green. Galaxy Z Fold 3 lansat în acest an este disponibil și în verde: Phantom Green. Acesta devine aproape negru în funcție de condițiile de iluminare. Samsung Galaxy S22 Ultra verde va fi puțin mai deschis decât Phantom Green de pe Z Fold 3 și, în același timp, mai închis decât Prism Green pe S10.

Deocamdată este neclar dacă varianta verde va fi lansată global, sau doar în anumite zone cum ar fi India. Culorile negru, alb și roșu închis sunt adesea menționate când este vorba despre viitorul model S22 Ultra. Acestea vor fi probabil culorile standard. În plus, este foarte posibil să existe o altă culoare în conductă, detalii despre aceasta fiind încă necunoscute.

În Europa modernă timpurie, culoarea verde era frecvent asociată cu bogăția, bancherii și mica nobilime. Costumul celebrei Monei Lisa de Leonardo da Vinci și băncile din Camera Comunelor a Parlamentului Regatului Unit sunt verzi.

Galaxy S22 și S22+ sunt așteptate și ele în verde – în plus față de roz-auriu, negru și alb. Cu toate acestea, această culoare va diferi ușor de verdele modelului Ultra. De obicei Samsung lansează modelul de top într-o paletă de culori închise, care atrag mai bine oamenii de afaceri.

O altă diferențiere poate fi găsită în finisaj. Dacă modelul de bază și „Plus” vor avea un finisaj lucios, modelul de top va fi prevăzut cu un finisaj mat. Preferința pentru lucios sau mat este foarte personală. Cu toate acestea, se poate spune că un finisaj lucios este mai sensibil la amprentele digitale. De asemenea, astfel de dispozitive se simt, de obicei, mai fine, deși acest lucru poate fi rezolvat folosind o husă.

Posibil ca viitorul telefon să se numească Galaxy S22 Note

Acum se știe că modelul de top nu va apărea doar în alte culori. Dispozitivul primește și un design diferit față de cei doi frați mai ieftini. În octombrie am scris că flagship-ul va fi echipat cu un design de modul foto tip stropi de apă – Drop Water. În plus, telefonul va fi mai pătrățos, va avea și un compartiment S Pen, așa cum știm din gama Galaxy Note.

De asemenea, Samsung poate schimba numele modelului. De ceva vreme circulă zvonuri că Samsung Galaxy S22 Ultra va fi comercializat sub numele de Galaxy S22 Note. În acest fel, Samsung poate îmbina complet seria S și seria Note – fără a prejudicia numeroșii fani Note care au așteptat de ceva timp un succesor al lui Galaxy Note 20 Ultra.

Se așteaptă ca Samsung să introducă oficial noile smartphone-uri din seria Galaxy S în a doua parte a lunii februarie 2022. Probabil, data de lansare a seriei S22 va fi stabilită la 18 februarie 2022. Înainte de asta, este așteptat un alt smartphone din seria Galaxy S. Samsung Galaxy S21 FE va prezentat la CES Las Vegas 2022 luna viitoare, ca fiind cea mai ieftină completare la seria Galaxy S21.

De această dată, anunțul modelelor din seria S nu va fi însoțit de un nou set wireless. Cel mai probabil, Galaxy Buds Pro 2 va fi lansat în al doilea trimestru din 2022. Apoi, în jurul lunii august, Samsung va introduce pe Galaxy Buds Live 2, împreună cu Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

SURSĂLetsGoDigital