Acasă Stiri Samsung Galaxy Tab A8 10.5: detalii despre specificații, culori și preț

Samsung Galaxy Tab A8 10.5: detalii despre specificații, culori și preț

Samsung va anunța în curând o nouă tabletă ieftină. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab A8 10.5, ca succesor al Galaxy Tab A7 lansat la jumătatea anului trecut. Noul tabletă va avea un display cu diagonala de 10,5 inch (26,67 centimetri). Cu prețuri mult sub 300 euro, acest dispozitiv multimedia este potrivit pentru întreaga familie. Designul a fost deja anunțat în septembrie, imaginile oficiale de presă ale Samsung au apărut acum și online, arătând tableta Samsung din toate părțile.

Pe măsură ce trece timpul, se cunosc din ce în ce mai multe detalii despre această tabletă prietenoasă cu bugetul. Este posibil ca tableta Samsung Galaxy A8 10.5 să fie anunțată oficial la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Samsung va echipa noul model cu un display LCD de 10,5 inch cu rezoluție Full HD+ (1920×1200 pixeli) și raport de aspect 16:10. Asta înseamnă că noul model va fi ceva mai mare, deoarece modelul 2019/2020 are un display de 8.4 inch. Tableta va avea, de asemenea, patru difuzoare și o baterie mare.

În China, tableta va fi alimentată de Unisoc T618 Tiger octa-core, conform site-ului german WinFuture. Acesta este un procesor pentru modele bugetare realizat cu procesul de fabricație de 12 nanometri. Deocamdată nu se știe ce procesor va folosi Samsung în alte părți ale lumii. În orice caz, sunt așteptate mai multe variante de memorie, cu o alegere între 3GB / 4GB RAM și 32GB / 64GB sau 128GB memorie de stocare.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 cu baterie de 7.040mAh

Datorită integrării unui slot pentru card micro-SD, este posibilă și extinderea memoriei de stocare, astfel încât să poți stoca și mai multe fișiere multimedia pe tabletă. Samsung Galaxy Tab A8 10.5 este o tabletă 4G – cu alte cuvinte, rețeaua de internet mobil 5G nu va fi acceptată. Conform LetsGoDigital va fi lansat și un model exclusiv Wi-Fi, care va fi bineînțeles mai ieftin decât modelul Wi-Fi + LTE.

LTE sau Long-Term Evolution este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză. Versiunea 9. LTE, cunoscută ca 3.95G a fost comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

O cameră frontală de 5 megapixeli este încorporată pentru a face selfie-uri și a efectua apeluri video. Camera frontală este plasată în marginea ecranului, care este încă destul de groasă. O cameră poate fi găsită și pe spatele tabletei, este de 8MP și nu există niciun bliț lângă ea.

În plus, Samsung Galaxy Tab A8 10.5 va avea patru difuzoare și suport Dolby Atmos. De asemenea, tableta are încorporate mai multe microfoane. Nici o mufă pentru căști de 3,5 mm nu pare să lipsească, astfel încât utilizatorii pot asculta muzica sau filmul preferat prin cablu. Butoanele de volum sunt plasate în partea de sus, chiar lângă butonul de pornire. În plus, tableta este de așteptat să vină cu un senzor de amprentă.

În ceea ce privește bateria, noul Galaxy Tab primește o baterie de 7.040 mAh, cu care fără îndoială te poți bucura de tot conținutul tău multimedia ore întregi. Încărcarea se face prin portul USB-C. Probabil că Samsung Galaxy Tab A8 10.5 va suporta încărcare de 15W.

Preț și disponibilitate pentru viitoarea tabletă din seria Galaxy A

Nu se știe dacă noua tabletă Samsung va rula pe Android 11 sau Android 12. Inițial, Samsung Galaxy Tab A8 10.5 era așteptată în octombrie. Dispozitivul fiind anunțat abia la începutul anului 2022, există o mică șansă ca Samsung să aleagă să lanseze pe Tab A8 cu Android 12. Așa cum va fi cazul Samsung Galaxy S21 FE, așteptat în ianuarie 2022. Sunteți pe mâini bune cu Samsung cu politica de actualizare, chiar și modelele de buget sunt prevăzute cu 3 ani de actualizări ale sistemului de operare Android și 4 ani de actualizări de securitate.

Presupunem că Samsung echipează această tabletă ieftină pentru întreaga familie cu diverse aplicații preinstalate la îndemână, cum ar fi Samsung Kids. Părinții au libertatea de a stabili limite, cum ar fi o limită de timp de joacă și tipul de conținut pe care copiii îl pot accesa. Cu Samsung Kids, pe lângă jocuri, puteți învăța și să desenați, să compuneți muzică, să proiectați și chiar să codificați într-un mod jucăuș.

Samsung Galaxy Tab A8 este de așteptat să fie scos pe piață la un preț de vânzare de aproximativ 230 de euro. Tableta Android va fi disponibilă în gri, trandafiriu / roz și argintiu. Se pare că noua tabletă va fi lansată oficial la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

Puțin mai târziu, este așteptată și seria high-end Galaxy Tab S8, ca succesor al seriei Samsung Galaxy Tab S7. Este vorba despre trei tablete Android avansate cu afișaj Super AMOLED, hardware puternic și un S Pen.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...