Samsung va organiza următorul eveniment Galaxy Unpacked pe 11 august

649
Samsung va organiza urmatorul eveniment Galaxy Unpacked pe 11 august
Sursa Foto: via gsmarena.com

După un eveniment distinct MWC 2021 orientat spre software și experiență, Samsung va prezenta mai multe dispozitive la Galaxy Unpacked. Următorul eveniment Samsung va avea loc pe 11 august, la ora 17:00 ora României.

Văzând ce este trecut pe afișul oficial al evenimentului, cam tot ce am anticipat până acum va fi dezvăluit. Samsung va lansa pe Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Buds 2 și Galaxy Watch 4. Este posibil și alte surprize din partea Samsung, dar astea sunt capetele de afiș la Galaxy Unpacked.

Desigur, cea mai importantă apariție va fi Samsung Galaxy Z Fold 3. În locul unui serii Galaxy Note în acest an, Samsung pare să se reorienteze cu linia Fold pentru a răspunde fanilor Note, prin suportul S Pen. Galaxy Z Fold 3 va avea două ecrane Super AMOLED – un ecran exterior de 6,23 inch și un ecran pliabil intern de 7,55 inch. Smartphone-ul a fost recent reperat pe Geekbench cu un cip-set Snapdragon 888, 12GB RAM și Android 11. În departamentul foto, ne așteptăm la un total de cinci camere. Va avea trei camere de 12MP, o cameră selfie de 16MP in-display și una de 10MP pe ecranul exterior. Știm deja cum va arăta Z Fold 3, inclusiv opțiunile de culoare. Aparent, va fi și mai ieftin decât predecesorul său, ceea ce ne face și mai entuziasmați. Vom primi mai multe detalii pe 11 august la Galaxy Unpacked.

Galaxy Z Flip 3 cu ecran de 120Hz va fi lansat la Galaxy Unpacked

Despre Samsung Galaxy Z Flip 3 avem ceva mai puține informații concrete. Flip-ul ar trebui să primească un afișaj extern de 1,9 inch de această dată și unul intern de 6,7 inch cu rata de actualizare de 120Hz. Ne așteptăm ca acesta să aibă și el un procesor Snapdragon 888, alături de 8GB de memorie RAM. Conform GSMArena, va avea o baterie de 3.300mAh cu încărcare de 25W cu fir și wireless de 15W. La fel ca fratele său mai mare ar putea fi cu până la 20% mai ieftin decât predecesorul său.

GSMArena este un site cu sediul central în Sofia, Bulgaria. Este un site cu un serviciu de comparație care permite utilizatorilor să afle informații detaliate și exacte despre telefoanele mobile și caracteristicile acestora.

Vestea mare despre smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4 este că va veni cu Wear OS și interfața One UI Watch. În ceea ce privește hardware-ul în sine, există o mulțime de zvonuri și scurgeri. Din câte știm în prezent, va exista un Galaxy Watch 4, precum și o variantă Galaxy Watch 4 Classic cu o rama rotativă. Am scris recent și despre prețurile pentru ambele modele.

În cele din urmă mai primim și căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2. Acestea vin cu o selecție atrăgătoare de culori, un design elegant asemănător cu Galaxy Buds Pro și, se pare, fără ANC. Am publicat recent și prețul pentru viitoarele căști TWS Samsung.

Am scris mai sus că posibil și ceva surprize la evenimentul Galaxy Unpacked. Fără a fi confirmat ceva, ne gândim la o tabletă sau un tracker de fitness.