Samsung Galaxy Unpacked: offline/online la New York și Londra

243

Pentru prima dată de la începutul pandemiei de coronavirus COVID-19, Samsung va organiza un eveniment fizic cu Galaxy Unpacked 2022. Știm deja că în 10 august la Samsung Galaxy Unpacked vor fi lansate Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4; seria Galaxy Watch 5; și setul de căști TWS Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

De fapt Samsung Galaxy Unpacked 2022 din 10 august nu va fi doar fizic la New York. Conform GSMArena, evenimentul va fi unul hibrid online/offline pentru anunțarea noilor dispozitive. În ultimii doi ani, de când cu pandemia COVID, Samsung a trecut de la evenimente offline la evenimente online. Este primul eveniment public offline de telefoane emblematice organizat în ultimii doi ani de când seria Galaxy S20 a fost lansată la San Francisco în februarie 2020. Din surse Samsung, acest eveniment Unpacked din 10 august nu va fi în întregime o afacere virtuală. În schimb, compania va organiza demonstrații și festivități în mai multe locuri cheie precum New York și Londra.

Samsung Galaxy Unpacked va fi offline și online

Samsung Galaxy Unpacked va avea loc pe 10 august la 9:00 EDT (Eastern Daylight Time) / 2:00 BST (British Summer Time) / 22:00 KST (Korea Standard Time). Mai pe înțelesul tuturor: ora 16:00 în România.

Strategia din acest an îmbrățișează o nouă eră a Samsung Galaxy Unpacked. Samsung vrea tot ce este mai bun din evenimentele on-line și offline și le face și mai bune. „Prezentăm noi spații pentru evenimente imersive și experiențiale, care vor permite consumatorilor din întreaga lume să pună în practică și să exploreze produsele noastre într-un cadru distractiv, creativ, captivant și captivant„, a spus Samsung.

Piccadilly Circus este o intersecție și o piață pietonală din districtul Westminster din Londra. Piața, cândva considerată centrul Imperiului Britanic, este unul dintre centrele nervoase ale Londrei. Este extrem de popular în întreaga lume.

Experiența va ocupa spații din inimile Piccadilly Circus din Londra și Meatpacking District din New York. Sunt două locații care se potrivesc cu energia și entuziasmul viitoarelor anunțuri Samsung. Aceste evenimente vor uni fanii, jurnaliștii, partenerii și angajații Samsung Galaxy din întreaga lume și le vor permite să exploreze cele mai noi produse și inovații Samsung.

Inutil să spunem că va avea loc și evenimentul obișnuit de experiență online, cu o prezentare, urmată de călătorii virtuale în diferite săli de prezentare pentru a explora noul echipament. Deja se pot face rezervări de Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 sau seria Galaxy Watch 5 înainte de evenimentul Samsung Galaxy Unpacked din august.

Precomenzile pentru Fold 4 și Flip 4 vor începe imediat după evenimentul Unpacked și vor dura până vineri, 26 august. De la această data toate noile telefoane se vor găsi în magazine.