Modelul Samsung Galaxy Watch 6 a fost certificat de FCC

209
Samsung Galaxy Watch 6
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Seria Samsung Galaxy Watch 6 este de așteptat să devină oficială alături de Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5. Seria este compusă din două modele, Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic (Pro). Modelul Galaxy Watch 6 va fi succesorul Galaxy Watch 5 de anul trecut. Acum modelul mai mic al acestei serii a fost certificat de FCC și am aflat că va oferi suport pentru Bluetooth și NFC.

Se așteaptă ca Samsung să dezvăluie ceasurile inteligente din seria Samsung Galaxy Watch 6 în perioada următoare, cel mai probabil la Galaxy Unpacked din 26 iulie. Următoarea serie Watch 6 va veni cu noi îmbunătățiri în mai multe zone, iar modelul Classic va primi din nou o ramă rotativă fizică, pentru navigarea prin meniuri, ramă foarte apreciată de fanii Samsung.

Samsung Galaxy Watch 6 are numerele de model SM-R930 și SM-R940

Potrivit colegilor noștri de la MySmartPrice, modelul Galaxy Watch 6 au fost certificat de Comisia Federală de Comunicații (FCC) din SUA. Conform certificării, modelul Samsung Galaxy Watch 6 de 40 mm are numărul de model SM-R930. În același timp, varianta Galaxy Watch 6 44mm are numărul de model SM-R940.

Viitorul Galaxy Watch 6 va oferi suport pentru Bluetooth, Wi-FI 802.11 b/g/n/a, NFC și GNSS. Similar cu seria Samsung Watch 5, viitorul Galaxy Watch 6 va suporta încărcare wireless. Încărcătorul wireless al viitorului ceas inteligent are numărul de model ER-OR900. Este același încărcător pe care Samsung îl folosește pentru generația actuală a seriei Samsung Galaxy Watch 5.

Primul ceas inteligent a fost Seiko Data 2000, lansat în 1983 și avea încorporat un termometru, busolă și calculator. Ceasul inteligent TOQ de la Qualcomm, anunțat în septembrie 2013, a fost primul cu tehnologia de încărcare wireless WiPower.

Alături de Galaxy Watch 6, gigantul tehnologic coreean este de așteptat să lanseze și un Galaxy Watch 6 Classic. Acesta va avea o ramă rotativă fizică, similar cu Galaxy Watch 4 Classic. Viitorul Watch 6 Classic va avea un ecran de 1,47 inch cu o rezoluție de 470 × 470 pixeli. Sunt informații și despre o baterie de 425 mAh.

În afară de cele scrise mai sus, certificarea FCC a lui Samsung Galaxy Watch 6 nu dezvăluie nimic despre specificații. Cu toate acestea, ne așteptăm ce cele două modele din seria Galaxy Watch 6 să apară și pe alte site-uri web de certificare în următoarele săptămâni.