Următorul Samsung Galaxy Watch primește o nouă certificare

646
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung lansează de mai mulți ani cel puțin un smartwatch în fiecare an, în general la IFA Berlin. După lansarea lui Galaxy Watch în 2018 și Galaxy Watch Active 2 în 2019, firma sud-coreeană intenționează să introducă un alt smartwatch la sfârșitul acestui an. Viitorul smartwatch este deja în lucru și a obținut recent o certificare de la o autoritate din China.

Samsung a dezvăluit ceasul original Galaxy Watch din august 2018. În momentul lansării smartwatch-ul Samsung a venit cu multe îmbunătățiri majore față de precedentele ceasuri inteligente Samsung. Ceasul Samsung avea conectivitate LTE, mai multe funcții inteligente de fitness, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și GPS.

În februarie 2019, gigantul tech a lansat Galaxy Watch Active împreună cu două trackere de fitness, Galaxy Fit și Galaxy Fit-e. Puțin surprinzător, a urmat mai târziu în același an Galaxy Watch Active 2.

Viitorul smartwatch Samsung certificat de agenția CMIIT din China

Cu aproximativ trei luni în urmă, am scris că următoarea variantă de smartwatch de la Samsung va avea numerele de model SM-R840 / 845 și SM-R850 / 855. Este clar că vor fi variante Wi-Fi și Bluetooth respectiv LTE. În urmă cu două zile, acest ceas inteligent cu aceste numere de model a primit certificarea din partea CMIIT (China Ministry of Industry and Information Technology) din China. CMIIT este o agenție a Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China, destul de asemănătoare cu FCC-ul din SUA. Smartwatch-ul Samsung ar putea fi lansat ca Galaxy Watch 2 sau Galaxy Watch Active 3, deocamdată nu este cunoscută denumirea.

Noul smartwatch va veni cu 8GB de stocare, de două ori mai mare decât modelele anterioare de Galaxy Watch. Documentul de certificare relevă că viitoarele model vor avea Wi-Fi și Bluetooth de 2,4 GHz. Ne așteptăm ca SM-R840 și SM-R850 să fie două variante de dimensiuni ale ecranului smartwatch-ului cu o conectivitate doar Wi-Fi. În același timp SM-R845 și SM-R855 ar putea fi variantele lor Wi-Fi + LTE.

China – Pe lângă chineza standard ca limbă oficială generală, alte limbi sunt recunoscute oficial în funcție de regiune. Mandarina, un dialect al limbii chineze, este cea mai răspândită limbă în lume, având cu mult peste un miliard de vorbitori nativi.

Baterie mai mare pe viitorul smartwatch Samsung

În afară de memorie și bateria va veni cu siguranță cu unele mici îmbunătățiri. Actuala baterie de pe Galaxy Watch Active 2 de 40mm are 247mAh. Din această certificare am aflat că viitorul smartwatch Samsung va avea bateria de 330mAh.

Deoarece în acest an nu am primit și un smartwatch cu seria Galaxy S20, ne așteptăm ca gigantul tehnic sud-coreean să îl lanseze cu seria Galaxy Note 20 în a doua jumătate a acestui an. Conform UniverSmartphone, Galaxy Watch Active 2 dispune de ECG, monitorizare a ritmului cardiac și monitorizare a somnului. În acest sens ne putem aștepta ca următorul smartwatch să vină și el cu aceste caracteristici, dar și altele suplimentare.