Samsung Galaxy A54 cu o cameră principală mai mică decât Galaxy A53

322
Galaxy A53
Sursa Foto: androidpolice.com

Galaxy A53 și Galaxy A52 și celelalte modele Galaxy A5x sunt smartphone-uri foarte apreciate de fanii Samsung. Au caracteristici și specificații apropiate de modelele emblematice și prețuri foarte bune. Acum avem vești despre următorul model din această serie, Samsung Galaxy A54. Acesta va avea o cameră principală de 50 megapixeli, deci mai mică decât camera principală de pe actualul Galaxy A53.

Cu seria Galaxy A52, Samsung a obținut un vârf de vânzări în 2021. Anul acesta Samsung a lăsat multe părți mai mult sau mai puțin neschimbate cu Samsung Galaxy A53. De exemplu, ambele generații ale modelului de top de gamă medie au avut o cameră principală de 64 megapixeli. Pentru Galaxy A54, lucrurile se schimbă – cel puțin în ceea ce privește camera principală a dispozitivului. Informația a fost publicată de GalaxyClub, un site de foarte mare încredere în privința știrilor publicate.

Samsung Galaxy A54 cu o cameră principală de 50MP

Deci, Samsung are pregătită pentru Galaxy A54 o cameră principală cu un senzor cu o rezoluție de 50 megapixeli. Această informație confirmă unele zvonuri precedente din Coreea de Sud. Detaliile precise despre cameră, cum ar fi diafragma, încă lipsesc momentan. Deși avem speranțe că Galaxy A54 va primi același senzor anul viitor ca Galaxy S22 din anul acesta. Vom vedea dacă aceste speranțe de vor concretiza.

Sigur că este încă foarte devreme pentru speculații ample despre Galaxy A54. Dispozitivul este așteptat pe piață abia în primăvara lui 2023 – după seria Galaxy S23. Cu toate acestea, o serie de proprietăți pot fi ghicite. Deci, este logic ca Galaxy A54 să fie lansat cu Android 13 și One UI 5.1.

Seria Galaxy A. Litera „A” vine de la (Alpha) – această serie mid-range a fost lansat în anul 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, telefoane și tablete, cu specificaţii puternice şi materiale premium.

Nu există încă detalii despre un procesor. Dar, știm în acest moment că succesorul lui Exynos 1280 este în lucru. Acesta este procesorul aflat pe Galaxy A53, așa că, cu puțin noroc, acest Exynos 1380 va fi în curând în Samsung Galaxy A54. Pentru alte specificații, caracteristici și caracteristici, trebuie să așteptăm puțin mai mult. Fără îndoială, în următoarele luni vor apărea mult mai multe informații despre Galaxy A54.

Mai multe modele din seria Galaxy A vor apărea anul viitor

Odată cu Samsung Galaxy A54, Galaxy A34 și Galaxy A14 5G, la orizont apare noua serie Galaxy A. În acest an Samsung Galaxy A23 a ajuns mai târziu în Europa, dar următoarea generație Galaxy A a Samsung este deja în plină dezvoltare. Și este tot mai clar care dispozitive își vor face apariția mai întâi.

Primul va fi Galaxy A14 5G cu numărul de model SM-A146B. La fel ca Galaxy A13 5G, Galaxy A14 5G va fi cel mai ieftin telefon 5G al Samsung în 2023. În prezent, nu sunt semne că un A14 cu 4G va veni și în Europa în 2023. Dar acest lucru se mai poate schimba.

Puțin mai sus pe scară va fi Galaxy A34, în dezvoltare cu numărul de model SM-A346B. Nu avem detalii concrete momentan, dar ar putea avea tot un nou procesor: Exynos S5E8535. Acesta este succesorul lui Exynos 1280 aflat acum în Galaxy A33 și Galaxy A53 anul acesta.

Și apoi, desigur, vedeta seriei Galaxy A în 2023, Samsung Galaxy A54. Se cunosc puține detalii despre acest dispozitiv, dar Samsung îl testează sub numărul de model SM-A546B. Galaxy A54 este, de asemenea, unul dintre telefoanele care vor avea noul procesor mid-range Exynos.

Galaxy A14, A34 și A54 sunt primele dispozitive din seria Galaxy A pentru 2023 care vor veni în Europa. Dacă Samsung folosește același program ca în anii precedenți, Samsung Galaxy A14 ar putea debuta pe primele piețe înainte de sfârșitul anului.

Galaxy A34 și Galaxy A54 vor urma doar puțin mai târziu – la scurt timp după lansarea seriei Galaxy S23, la începutul anului 2023. Din câte putem stabili, toate cele trei modele vor veni în Europa și, bineînțeles, în România. Mai multe detalii despre specificații, culori și altele vor apărea în următoarele săptămâni și luni.