Samsung oferă gratuit utilizatorilor din Germania o lavetă de curățat

312
Samsung ofera gratuit utilizatorilor din Germania o laveta de curatat
Sursa Foto: via winfuture.de

Samsung batjocorește iarăși compania Apple. Nu este un lucru nou. 0 în loc de 25 euro: Samsung trollează Apple cu o cârpă de curățat gratuită. Dar oricum am privi, o cârpă de curățat gratuită este, desigur, un plus. Indiferent dacă o folosiți pentru a vă lustrui telefonul, tableta sau blatul din bucătărie.

O cârpă de 20 x 20 centimetri cu care îți poți curăța telefonul nu trebuie să fie o glumă scumpă. Bineînțeles că o puteți cumpăra ieftin de la tot felul de magazine. Dar, uneori, producătorii le oferă și ei pentru un preț care stârnește ilaritate. Apple vinde astfel de cârpe cu 25 de euro, Samsung a decis să le dea gratis. Nu pare să conteze ce dispozitiv aveți – de la Galaxy A52s și Galaxy S21 la Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 sau modele mai vechi și mai ieftine.

Samsung batjocorește Apple pentru lavetele de curățat care costă 25€

Apple a prezentat recent noi modele de MacBook Pro și a dezvăluit încă o dată un produs care atrage ridicolul. O cârpă de lustruit pentru 25 de euro. Gigantul tech a văzut asta ca pe o oportunitate de a batjocori Apple – și a reușit. Compania oferă o lavetă de curățat gratuită pentru dispozitivele Galaxy.

Unii producători de telefoane vând cârpe de curățat scumpe, alții le oferă gratuit. Samsung Germania aparține acestui din urmă grup, conform site-ului german WinFuture. Ați putut solicita acolo gratuit o cârpă moale și catifelată de curățare pentru telefonul dvs. Samsung. Promoția a dispărut acum din aplicația germană Samsung Members. Cele 1.000 de lavete disponibile probabil s-au epuizat deja.

Telefonul Apple iPhone 4 prezentat în 2010 avea un ecran cu diagonala de 3,5 inch (8,89 centimetri). Fața și spatele acestui iPhone au fost realizate dintr-o sticlă, care era folosită și pentru parbrizele trenurilor de mare viteză.

„Samsung Galaxy Care Cloth” are dimensiunile 20 x 20 centimetri, este „moale și catifelată” și potrivită pentru smartphone-uri și alte suprafețe comparabile precum monitoarele. Dimensiunile cu siguranță nu sunt menționate întâmplător, deoarece cârpa de curățat Apple măsoară „doar” 16 x 16 centimetri. Cârpa gratuită de la Samsung este mai mare și cu 25€ mai ieftină.

Aceasta este o lovitură inofensivă pentru Apple, Samsung este cunoscut că are o tradiție de a-și bate joc de concurenți. O glumă ori merge prost ori prinde bine la public, deoarece Samsung uneori nu atrage doar râsete, ci și critici. Dar, trebuie să remarcăm că a fost o lovitură drăguță aplicată rivalului său Apple.