Samsung HAU8000 TV – o serie de televizoare pentru hoteluri de lux

408
Samsung HAU8000 TV o serie de televizoare pentru hoteluri de lux
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Seria de televizoare Samsung HAU8000 TV a fost dezvoltată de companie pentru a fi utilizată în hoteluri exclusiviste și de lux. Designul dispozitivului în filigran, cu o adâncime maximă de 26,6 mm, cu o dimensiune a afișajului de până la 75 inch, precum și picioarele înguste permit integrarea ușoară în arhitectura încăperilor existente. Cu modul Ambient, precum și numeroase interfețe special pentru uz hotelier, Samsung HAU8000 TV oferă o experiență plăcută pentru oaspeți.

Seria Samsung HAU8000 TV are multe interfețe standard, cum ar fi USB, HDMI și ieșire optică. Dar ieșirea audio variabilă și conectivitatea LAN-OUT pot fi de mare importanță, în special pentru sectorul hotelier. Acestea pot fi folosite pentru a transmite semnalul audio către camerele învecinate sau baie, iar la conexiunea LAN pot fi conectate sisteme telefonice VoIP sau laptopuri.

Modelele din seria Samsung HAU8000 sunt disponibile în dimensiuni de 43 inch (109,22 centimetri), 50 inch, 55 inch (139,7 centimetri), 65 inch și 75 inch (182,88 cm) în Europa. Precedenta serie de televizoare Samsung pentru hoteluri de lux a fost Samsung HQ60A, lansată anul trecut.

Samsung HAU8000 TV cu ecran Crystal UHD 4K

La seria Samsung HAU800 TV meniul de pe ecran este conceput pentru a fi ușor de utilizat și intuitiv. Cu meniul Samsung Eden Bar din partea de jos a ecranului, oaspeții poate accesa aplicații TV; oferte de streaming sau aplicații interne. Cu sunet și oglindire ecran pentru transmiterea fără fir a conținutului de pe un telefon mobil sau laptop compatibil, seria HAU8000 poate fi folosită și pentru prezentări. Un alt punct culminant este pachetul de canale gratuit care poate fi primit gratuit ș controlat prin aplicația TV Plus.

Culori strălucitoare, sunet bogat și mod Ambiental la seria Samsung HAU8000 TV. Ecranul 4K Crystal UHD asigură o reproducere clară și vie a culorilor, permițând oaspeților din hotel să se bucure de conținut de divertisment în detalii și culori bogate.

Palms Casino Resort din Las Vegas are cele mai scumpe camere de hotel din lume. Prețul este de 100.000$ pe noapte, fiind necesare minim două nopți de cazare. Hotelul are 702 camere și un cazinou care se întinde pe o suprafață de ~9.000 m².

Sunetul este, de asemenea, important pentru o experiență de divertisment intensă: într-o combinație puternică, bara de sunet opțională oferă o imagine sonoră echilibrată, fără a fi nevoie de o configurare complicată. Modul ambiental al seriei HAU8000 amintește de funcția Art Mode din alte serii de televizoare Samsung.

Un hotel din segmentul premium sau lux se distinge prin oferte individuale perfect adaptate oaspetelui. Cu noul seria Samsung HAU8000 TV, putem ajuta oaspeții să se simtă ca acasă când intră în camera de hotel. Aceasta include o primire personală prin televizorul hotelului, urmată de oferte culinare și activități de agrement”. A spus Steven Pollok, șeful Product Management Samsung Electronics GmbH, conform Samsung Newsroom.