Acasă Stiri Samsung Home Hub - gestionarea activităților casnice pe un singur dispozitiv

Samsung Home Hub – gestionarea activităților casnice pe un singur dispozitiv

Samsung a anunțat lansarea Samsung Home Hub, un dispozitiv tip tabletă de 8,4 inch. Este nouă modalitate de a gestiona aparatele electrocasnice cu un dispozitiv inovator, de tip tabletă, cu ecran tactil, care oferă acces instantaneu la servicii pentru acasă personalizate și conectate. Home Hub oferă o conectivitate îmbunătățită printr-o gamă largă de aparate inteligente pentru casă. Home Hub Samsung utilizează AI și SmartThings pentru a înțelege nevoile utilizatorilor și pentru a le oferi automat cele mai potrivite soluții. Procedând astfel îi ajută pe utilizatori să-și eficientizeze sarcinile și responsabilitățile casnice doar cu un singur dispozitiv. Acesta poate fi accesat de toată familia.

Samsung Home Hub oferă o conectivitate perfectă pentru casa inteligentă și ușurează viața utilizatorilor. Le înțelege preferințele setându-le dispozitivele de acasă și aparatele inteligente în mod corespunzător. Conectivitatea dispozitivelor și interfața intuitivă a Home Hub le permit tuturor din casă să treacă rapid prin lista de sarcini”. A declarat Hyesoon Yang, Executive Vice President and Head of Customer Experience at the Digital Appliances Business Samsung, conform SamsungNewsroom.

Conectarea unei game mai largi de dispozitive cu Samsung Home Hub

Cu Samsung Home Hub, care se conectează la aparatele electrocasnice inteligente din fiecare colț al casei, utilizatorii își pot gestiona acum rutina zilnică, ocupându-se de toate sarcinile de acasă dintr-un singur dispozitiv. Din poziția de controler de acasă, Samsung Home Hub oferă o imagine de ansamblu asupra întregii case conectate. În acest fel îi ține pe utilizatori la curent privind sarcinile zilnice.

După lansare, tableta se va putea conecta la produsele din ecosistemul SmartThings, la fel ca aparatele inteligente Samsung. Utilizatorii vor avea conexiune directă la alte dispozitive din sistemul Smart Home, precum luminile și sistemul de blocare a ușii. În final nu știm dacă este o tabletă sau o telecomandă sau amândouă. Dar sună bine.

Experiențe personalizate cu AI și SmartThings

Pentru prima dată, o gamă largă de servicii SmartThings personalizate, bazate pe AI, au fost puse într-un singur loc. În acest fel pot fi controlate de pe un dispozitiv dedicat prin intermediul tabletei Samsung. Toate aceste servicii SmartThings se încadrează în categoriile Cooking, Clothing Care, Pet, Air, Energy și Home Care Wizard.

Pentru a eficientiza timpul de pregătire al cinei, SmartThings Cooking le permite utilizatorilor să caute, să planifice, să cumpere și să pregătească mese săptămânale în mod convenabil prin intermediul Family Hub. Atunci când este timpul pentru spălat rufe, SmartThings Clothing Care se conectează la aparatele electrocasnice. Este vorba despre mașina de spălat, uscătorul și AirDresser, oferind opțiuni de îngrijire personalizate. În plus, SmartThings Pet le permite utilizatorilor să-și verifice animalul de companie prin intermediul camerei de pe Bespoke Jet Bot.

Între timp, SmartThings Air poate oferi dezumidificare automată și se poate conecta la aparate de aer condiționat și la purificatoarele de aer pentru a gestiona calitatea aerului din casă în funcție de preferințele proprii. Pentru a ajuta la economisirea costurilor la energie, SmartThings Energy face parte din Samsung Home Hub. Astfel SmartThings Energy analizează tiparele de utilizare ajutând utilizatorii să reducă facturile la energie. Și, pentru a rămâne la curent cu toate sarcinile casei, SmartThings Home Care Wizard monitorizează toate aparatele inteligente. Care Wizard trimite notificări atunci când trebuie înlocuite piese și oferă îndrumări în cazul în care ceva nu merge bine.

Utilizabilitate crescută cu asistentul inteligent Bixby

Samsung Home Hub este o tabletă de 8,4 inch (21,34 centimetri) care poate fi operată de la stația sa de andocare sau din orice loc al casei. Pentru controlul vocal, tableta este echipat cu două microfoane și două difuzoare. În acest fel le permite utilizatorilor să audă cu ușurință notificările și să utilizeze comenzile vocale Bixby. În cazul în care aceștia au o întrebare, Bixby va răspunde. Dispunând de microfoane de înaltă performanță, Home Hub poate prelua comenzi vocale rostite de la distanță atunci când este andocat.

Drept recunoaștere pentru inovația de care dispune, Samsung Home Hub a fost premiată la CES Las Vegas. A primit distincția CES Innovation Award din partea Consumer Technology Association (CTA) înainte de CES 2022. Samsung Home Hub va fi disponibil în Coreea, în luna martie, apoi la nivel global.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...