Samsung primește 43 de premii la CES 2022 pentru design și inginerie

514
Samsung primeste 43 de premii la CES 2022 pentru design si inginerie
Sursa Foto: Samsung Globial Newsroom

Samsung a anunțat că 43 dintre noile sale inovații de produse și servicii au primit distincții CES 2022 Innovation Awards. Printre acestea au fost patru distincții Best of Innovations, de la Consumer Technology Association (CTA). Programul anual de premii scoate în evidență designul și ingineria în mai multe categorii de produse tehnologice de consum.

Prezența Samsung în mai multe categorii exemplifică moștenirea sa profundă în design și inovație. Anul acesta, CTA a premiat compania Samsung într-o gamă largă de categorii, conform Samsung Newsroom. Sunt incluse aici Periferice și accesorii pentru computer; Hardware și componente pentru computer; Imagistica digitală/fotografie; Tehnologii incorporate; Jocuri; Căști și sunet personal; Sănătate și bunăstare; Electrocasnice; Componente AV pentru acasă și accesorii; Dispozitive mobile și accesorii; Smart Home; Software și aplicații mobile; Tehnologii purtabile și afișaje video.

Premiile CES 2022 Innovation Awards sunt sponsorizate de CTA, proprietarul și organizatorul CES. CES 2022 revine la Las Vegas anul viitor, după o versiune doar digitală a evenimentului în 2021. Festivitatea de deschidere va avea loc în 4 ianuarie 2022 la ora 18:30 în sala Venetian Palazzo Ballroom din Las Vegas.

Câștigător al premiului Best of Innovation la CES 2022

Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition dă putere oamenilor să se exprime prin crearea unui dispozitiv care este cu adevărat al lor. Alegeți opțiunile de cadru ale lui Galaxy Z Flip 3 de negru sau argintiu și culorile față și spate de albastru, galben, roz, alb sau negru pentru a construi un telefon potrivit stilului dvs. Cu peste 49 de stiluri posibile, Samsung aduce cea mai bună personalizare. Și poate merge oriunde datorită îmbunătățirilor revoluționare ale durabilității. Flip-ul este certificat IPX8 și are un cadru Armor Aluminium, cel mai puternic aluminiu folosit vreodată pe un smartphone Galaxy. Galaxy Z Flip 3 5G a fost premiat și în categoriile Imagini digitale/Fotografie și Dispozitive mobile și accesorii.

Dispozitive Samsung premiate pentru inovație

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G. Galaxy Z Fold 3 a fost premiat la CES 2022 atât în ​​categoria Imagini digitale/Fotografie, cât și în Dispozitive mobile și accesorii. Galaxy Z Fold 3 continuă moștenirea de pionierat a Samsung în domeniul smartphone-urilor pliabile. Reunește inovații precum rezistența la apă IPX8 și prima cameră in-display și suport S Pen pe un ecran pliabil. Cu măiestria impecabilă și factorul de formă revoluționar, Fold 3 creează experiențe cu adevărat unice și este combinația ideală de productivitate, performanță și portabilitate. Este în topul celor mai bune telefoane Samsung din 2021.

Seria Samsung Galaxy Watch 4. Noile ceasuri inteligente Samsung au fost premiate în categoriile Sănătate și fitness și Tehnologii purtabile. Seria Galaxy Watch 4 are cele mai mai inovatoare ceasuri inteligente Samsung de până acum,. Ambele modele vin cu un sistem de operare și UX reimaginat, design sofisticat și funcții de fitness de ultimă oră. Noul Senzor BioActive – cel mai avansat Samsung până în prezent – ​​vă dă putere să calculați nivelul de oxigen din sânge, sau să urmăriți ritmul cardiac. În cincisprezece secunde, noul instrument de compoziție corporală oferă informații despre măsurători cheie precum mușchiul scheletic și procentul de grăsime corporală. În plus, un sistemul de operare Watch OS 3 și UX complet noi fac seria Watch 4 să ofere cea mai intuitivă experiență de până acum.

Seria Samsung Galaxy A și setul wireless Samsung Galaxy Buds 2

Seria Samsung Galaxy A. A fost câștigătoare în categoria Dispozitive mobile și accesorii. Este o serie de smartphone-uri dotate cu funcții impresionante la un preț pentru toată lumea. Puteți face fotografii uimitoare cu mai multe camere, puteți vedea conținut captivant pe ecrane vii și vă puteți bucura de liniștea sufletească cu bateriile de lungă durată și cu încărcare rapidă. Dispozitivele din seria Galaxy A sunt versatile și accesibile cu funcții de vârf. De la rata de reîmprospătare de 120Hz și rezistența la praf și apă IP67 a lui Galaxy A52 5G, până la primul dispozitiv 5G Samsung sub 300$: Samsung Galaxy A32 5G, indiferent de ceea ce căutați, seria Galaxy A are ceva pentru toată lumea.

Samsung Galaxy Buds 2. Setul wireless a fost premiat în categoria Căști și sunet personal. Galaxy Buds 2 continuă moștenirea audio a Samsung cu o potrivire inovatoare, ultra-confortabilă și cu caracteristicile esențiale pe care consumatorii le iubesc cel mai mult – la cel mai accesibil preț din gama Galaxy Buds. Cu un design actualizat, care este cel mai mic și mai ușor de până acum, Galaxy Buds 2 oferă confort pe tot parcursul zilei. În plus, oferă un sunet uimitor și un sunet captivant cu anularea activă a zgomotului, difuzoare dinamice în două căi și un mod de sunet ambiental îmbunătățit. Noul set oferă căști premium, dar accesibile, vă oferă o experiență de sunet avansată oriunde v-ați afla, în același timp cu un aspect elegant.

Samsung Galaxy Book Pro 360 și Samsung SmartTag+ premiate la CES 2022

Samsung Galaxy Book Pro 360. Laptopul Galaxy Book Pro 360 reimaginează computerul pentru a satisface nevoile utilizatorilor care preferă dispozitivele mobile. A fost premiat în categoria Hardware și componente pentru computer. Încorporat cu ADN-ul mobil al unui smartphone Galaxy, acesta a fost conceput pentru a vă face experiența de zi cu zi mai intuitivă ca niciodată. Samsung Galaxy Book Pro 360 vine cu un S Pen îmbunătățit, astfel încât să vă puteți folosi computerul ca o pânză creativă. Cu un afișaj Super AMOLED și o baterie cu încărcare rapidă, acest computer vă va ajuta să faceți orice, acasă și în deplasare.

Samsung SmartTag+. Un alt câștigător în categoria Dispozitive mobile și accesorii, SmartTag+ vă ajută să urmăriți cu ușurință lucrurile importante din viața dumneavoastră. Echipat cu tehnologie de bandă ultra-largă (UWB), SmartTag+ identifică locația exactă a articolelor rătăcite cu cea mai mare precizie și rază de acțiune. Atașați Galaxy SmartTag+ la chei, la poșete sau la gulerul unui animal de companie și nu le veți pierde niciodată. Indiferent dacă articolul se află în camera dvs. sau în cartier, trebuie doar să utilizați camera smartphone-ului Galaxy și săgețile AR din serviciul SmartThings Find vă vor indica exact unde l-ați lăsat.

Premii și în categoria Electrocasnice

Plita Samsung Smart Induction Built-In de 30 inch. Plita Smart Induction Samsung a fost premiată în categoria Electrocasnice. Plita de gătit este prima din industrie care a fost recunoscută pentru capacitatea sa de a reduce consumul de energie și de a reduce emisiile pe măsură ce gătiți – toate în același timp menținând performanțe remarcabile. A primit un premiu ENERGY STAR Emerging Technology 2021-2022 la categoria Plite de gătit cu inducție rezidențiale. Plita are patru ochiuri și moduri de gătit inovatoare, care oferă un control precis al temperaturii, la fel ca un cuptor pe gaz.

Samsung Top Load Washer (WA7700A). Mașina de spălat cu încărcare superioară Samsung cu distribuire automată a fost premiată tot la categoria Electrocasnice. Samsung aduce caracteristica sa Auto Dispense în categoria de încărcare superioară, făcând spălatul rufelor mai ușor. Mașina de spălat include și alte caracteristici esențiale pentru a oferi o curățare eficientă și puternică. Are un robinet de apă încorporat pentru a pre-trata petele dure, iar ciclul său de spălare Super Speed ​ termină o spălare completă în doar 28 de minute.

Premii și pentru memoriile Samsung

Samsung 512 GB DDR5 RDIMM. Este primul modul de memorie dual in-line (RDIMM) de 512GB DDR5 din industrie. Memoria este folosită pentru aplicații electronice de ultimă generație în servere de calcul de înaltă performanță AI, cloud și centre de date. Modulul de 512GB are 40 de pachete DRAM integrate, fiecare constând din opt dispozitive DDR5 de 16GB. Samsung 512 GB DDR5 RDIMM a fost premiat în categoria Computer Hardware & Components.

Samsung U.2 ZNS NVMe SSD  (PM1731a 2/4TB). Este o unitate SSD (Solid State Drive) de ultimă generație pentru întreprinderi și centre de date mari. A fost premiată la categoria Computer Hardware & Components. Prelungind durata de viață a unui SSD de trei până la patru ori în comparație cu SSD-urile existente mărește substanțial spațiul de stocare al utilizatorului. PM1731a va contribui la eficiența sistemelor de stocare/server mari, ca utilizarea datelor și a IA în aplicațiile electronicelor de consum.

Samsung PCIe Gen5 NVMe SSD PM1743 (2/4/8/16TB). Câștigător în categoria Computer Hardware & Components, PM1743 este cel mai rapid, are cea mai mare capacitate și este cel mai fiabil SSD U.2 din industrie. Bazat pe interfața PCIe Gen5, are scopul de a susține cerințele de server de întreprindere ale sistemelor de procesare multicore pentru a accesa, manipula și salva date în cea mai largă gamă de medii de întreprindere destinate consumatorilor.

Samsung ISOCELL HP1. Senzorul Samsung a fost premiat în categoria Tehnologii încorporate. Este primul senzor de imagine mobil de 200MP 0,64μm din industrie. Cu o tehnologie de separare a pixelilor 4×4, senzorul poate îmbina 16 pixeli într-un pixel mare de 2,56 μm pentru a produce imagini luminoase cu mai puțin zgomot în medii cu lumină scăzută. Senzorul poate înregistra videoclipuri la o definiție ultra-înaltă de până la 8K 30fps.