Samsung va lansa două noi încărcătoare wireless pentru telefoanele sale

502
Samsung lucreaza la doua noi incarcatoare wireless pentru telefoanele sale
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung este aproape de a lansa două noi încărcătoare wireless Qi pentru smartphone-urile sale și alte dispozitive compatibile. Imaginile apărute prezintă cele două viitoare încărcătoare wireless ale companiei: EP-P1300 și EP-P4300. EP-P4300 ar putea fi un succesor al încărcătorului wireless Samsung Charger Duo Pad.

Încărcătoarele wireless sunt tot mai des în atenția producătorilor de smartphone-uri. Fiecare își lansează propriile modele în special compatibile cu telefoanele produse. Sunt producători ale căror încărcătoare acceptă și smartphone-uri terțe, cum ar fi Samsung, pentru iPhone. Despre aceste încărcătoare wireless sunt informații că putea încărca și viitoarele trackere Galaxy SmartTag și Galaxy SmartTag+.

EP-P1300 și EP-P4300 noi încărcătoare wireless Samsung

EP-P1300 este un încărcător wireless de formă pătrată de la Samsung și poate încărca doar un dispozitiv. Din informațiile apărute despre acest încărcător se pare că acceptă smartphone-uri compatibile și căști TWS. Are un singur LED de stare în față și un port USB de tip C în spate.

Acest încărcător wireless va costa 48 de euro și acceptă încărcarea rapidă fără fir de până la 9W pentru smartphone-uri și încărcarea rapidă fără fir de până la 7W pentru iPhone-uri. Limitarea de 7W pentru iPhone-uri este una impusă de Apple. Compania americană restricționează viteza de încărcare în modul wireless, daca dispozitivul detectat nu este un accesoriu iPhone oficial.

Încărcarea wireless este un termen generic pentru o serie de tehnologii diferite de transmitere a energiei cu ajutorul câmpurilor electromagnetice. Nikola Tesla, unul dintre cei mai importanți oameni de știință din lume a avut contribuții importante în acest domeniu.

Samsung Wireless Charger Pad Duo EP-P4300 are 2 tampoane de încărcare, unul cu încărcare wireless rapidă de 9W pentru telefoane sau Samsung Galaxy Buds și unul cu încărcare wireless de 3,5W pentru un Galaxy Watch. EP-P4300 acceptă încărcarea simultană a până la două dispozitive. Poate încărca smartphone-uri compatibile, ceasuri inteligente și căști wireless. Are două LED-uri de stare și un port USB de tip C în spate. Suportă încărcare wireless rapidă de până la 9W pentru smartphone-uri și încărcare de până la 3,5W pentru ceasuri inteligente.

Judecând după caracteristicile lor, EP-P4300 ar trebui să aibă un preț puțin mai mare decât EP-P1300. Conform SamMobile, ar trebui să vedem aceste accesorii apărând în magazine în viitorul apropiat.