Samsung se laudă cu One UI 5.0 – prezintă toate funcțiile într-un clip video

311
Samsung se lauda cu interfata One UI 5.0
Sursa foto: sammobile.com

Samsung sărbătorește lansarea stabilă a interfeței One UI 5.0 pentru seria Galaxy S22 cu un nou „film introductiv” oficial. Este un clip video YouTube de două minute care prezintă pe scurt toate noile funcții One UI 5.0. Vedem acolo totul, de la opțiunile de personalizare reînnoite a ecranului de blocare la moduri și rutine și tot ce se află între ele.

Filmul oficial despre lansarea interfeței Samsung One UI 5.0 demonstrează pe scurt cele mai recente funcții una după alta. Interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13 a fost lansată în program beta inițial pentru seria Galaxy S22. Acum a fost lansată în versiune stabilă pentru cea mai recentă serie emblematică Samsung. Pentru alte serii emblematice, pentru telefoanele pliabile (Fold și Flip) și pentru Samsung Galaxy A53 încă este în program beta.

 Samsung se laudă cu noua interfață One UI 5.0

Puteți vedea mai jos noul videoclip promoțional Samsung pentru o privire rapidă asupra actualizării bazate pe Android 13. Și dacă dețineți un Galaxy S22, Galaxy S22+ sau Galaxy S22 Ultra, ar trebui să puteți descărca și instala noua actualizare pe dispozitiv. Dacă actualizarea nu a sosit, o poate face în orice moment!

După cum se poate vedea, ce am aflat anterior despre One UI 5.0 se dovedește a fi adevărat, conform SamMobile. Noua interfață Samsung bazată pe Android 13 aduce noi opțiuni de personalizare a ecranului de blocare, excepții de contact și aplicații la setările de notificare DND (Do Not Disturb – Nu deranja), mai multe opțiuni în aplicația Galerie, o aplicație actualizată Bixby Routines – acum redenumit „Moduri și rutine”. Mai aduce și o filă unificată de securitate și confidențialitate în aplicația Setări, un widget meteo actualizat, diverse modificări ale aplicației Cameră și multe altele.

Bixby a fost conceput pentru a avea și un omolog feminin, Kestra. Numele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct sau indirect, cu Star Trek. Kestra Troi a fost o fată, jumătate om, jumătate betazoidiană, născut în anul 2330 la Lwaxana.

Unul din primele lucruri observate de utilizatori cu noua interfață pentru seria Galaxy S22 este rapiditatea de conectare la Samsung DeX. Aplicația Samsung DeX este incredibil de performantă și mult mai receptivă după această nouă versiune de firmware.

Sigur că mai sunt și alte noutăți pe care le vom detalia pe rând pe măsură ce folosim un model din seria Galaxy S22 cu Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0.