Samsung Pay afișează automat cardurile preferate lângă un terminal NFC

1227

Serviciul de plăți mobile Samsung Pay a fost lansat cu câțiva ani în urmă. Acesta permite utilizatorilor cu smartphone-uri compatibile Samsung să efectueze plăți oriunde se află și la aproape orice terminal. Ceea ce face ca serviciul să fie unic este faptul că, pe lângă NFC, are suport pentru tehnologia MST (Magnetic Secure Transmission). Acest lucru permite utilizatorilor să efectueze plăți mobile chiar și la comercianții care nu au terminale speciale NFC. MST le permite să accepte plățile Samsung utilizând doar un terminal pentru carduri convenționale.

Lansat pe 20 august 2015 în Coreea de Sud, Samsung Pay a înregistrat o creștere globală semnificativă în ultimii trei ani. Platforma este acum disponibilă pe 24 de piețe globale și recent a depășit 1,4 miliarde de tranzacții la nivel global. Serviciul are peste 2.000 de parteneri bancari și financiari pe toate piețele globale

Cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Pay aduce un alt ajutor pentru utilizatorii aflați în apropierea unui terminal NFC. Samsung Pay va afișa automat cardurile de credit sau debit compatibile cu cel mai apropiat terminal de plată, conform AndroidPolice. Atunci când telefonul sau smartwatch-ul este pregătit pentru efectuarea unei plăți și este în apropierea terminalului NFC acesta va afișa automat cardurile preferate pentru plată. Evident, trebuie să setați mai întâi cel puțin un card preferat.

Noua versiune Samsung Pay, disponibilă în Magazin Play și APK Mirror

Utilizatorii pot adăuga cardurile de credit și de debit de la băncile și instituțiile financiare susținute la Samsung Pay. Aplicația le permite să facă unele din aceste carduri ca favorite, potrivit SamMobile. Acest lucru le face mai ușor accesul la cardurile pe care le utilizează cel mai frecvent pentru achiziții. Nu este nevoie să parcurgeți întreaga listă de cărți de credit adăugate doar pentru a ajunge la un anumit card.

Samsung Pay este disponibil pe cele mai recente dispozitive. Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S9/S9+, Galaxy S8 și Galaxy S8+. Este disponibil și pe Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Active, Galaxy S6. Smartwatch-urile Samsung Gear S2, Gear S3, Gear Fit2 și Samsung Gear Sport au Samsung Pay.

Cu cea mai recentă versiune de Samsung Pay, când dispozitivul este pornit lângă un terminal de plată NFC. Cardurile favorite se vor afișa automat. Această caracteristică este prezentă în cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Pay. Utilizatorii pot atinge pentru a selecta cardul pe care doresc să îl folosească și pot continua să efectueze plata. Aplicația reduce procesul de efectuare a plății și astfel aveți mai mult timp la dispoziție.

Caracteristica este disponibilă pe cea mai recentă versiune a Samsung Pay. Puteți descărca (sau actualiza) cea mai recentă versiune a aplicației din Magazin Google Play. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, puteți să selectați aplicația din APK Mirror.