Acasă Stiri Samsung Pro-Shield pentru smartwatch-uri și smartphone-uri Galaxy

Samsung Pro-Shield pentru smartwatch-uri și smartphone-uri Galaxy

Samsung intenționează să facă telefoanele pliabile mult mai robuste și mai durabile decât înainte. Recent am scris despre o marcă comercială Samsung Armor Frame, pentru un cadru lateral de smartphone mai robust. Probabil destinat modelelor de smartphone-uri pliabile așteptate în a doua jumătate a anului 2021, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Acum compania a brevetat și numele „Samsung Pro-Shield”. Aceasta se referă la un cadru pentru smartphone-uri și smartwatch-uri.

La 27 aprilie 2021, compania a depus la Oficiul de Proprietate Intelectuală din Marea Britanie (IPO) numele „Samsung Pro-Shield”. Marca comercială este încadrată în clasa 9 și are următoarea descriere: „smartphone-uri; rame pentru smartphone; ceasuri inteligente; rame smartwatch.

Ramă Samsung Pro-Shield pentru smartphone-uri și smartwatch-uri

Din nou, se face o mențiune clară a unui cadru pentru smartphone, la fel cum a fost cazul cu Armor Frame. Cu toate acestea, rămâne necunoscut modul în care Samsung Pro-Shield se compară cu Armor Frame. Poate că se referă la un strat suplimentar care ar trebui să facă rama mai robustă, pentru a face dispozitivul mai rezistent la zgârieturi și cădere.

În orice caz, nu pare să fie o carcasă sau un strat de acoperire, conform LetGoDigital. Din ce vedem este mai degrabă o parte permanentă a cadrului. „Husele sau carcasele” sunt denumite separat într-o cerere de marcă comercială, de data aceasta, însă, este menționat clar o „ramă”.

Cea mai scumpă husă de telefon din lume este Alexander Amosu, costă 2,7 milioane USD. A fost fabricată într-un număr limitat pentru Apple iPhone 6. Are 6.000 de diamante și un logo Alexander Amosu în relief cu litere de aur.

Destul de remarcabil, de această dată este menționată și categoria ceasurilor inteligente. Este posibil ca Samsung să dorească să aplice aceste rame laterale mai rezistente pentru gama sa purtabilă. În conformitate cu așteptările, Samsung va anunța un nou ceas inteligent în a doua jumătate a anului 2021. Acesta va fi smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4. Acesta este așteptat să fie primul ceas inteligent de la Samsung care rulează pe sistemul de operare Google Wear, în loc de Tizen.

Predecesorul său, Galaxy Watch 3, a fost anunțat în august. Cu siguranță nu este de neconceput ca Watch 4 să fie lansat simultan cu Galaxy S21 FE tot în august. Cu o lună mai devreme, în iulie, așteptăm cele două noi smartphone-uri pliabile Fold și Flip de la Samsung.

Samsung acordă mai multă importanță durabilității dispozitivelor sale

Samsung pare să vrea să acorde o atenție suplimentară în acest an durabilității smartphone-urilor sale pliabile, cu accent, fără îndoială, pe Galaxy Z Fold 3. Anul trecut, Samsung a aplicat sticlă UTG pentru prima dată pe ecranul unui telefon pliabil. Este un strat de sticlă ultra-subțire și rezistentă care acoperă ecranul făcându-l rezistent la zgârieturi De această dată, Samsung pare să facă și cadrul smartphone-ului mult mai rezistent. Noua cerere de brevet Samsung Pro-Shield este dovada.

În lunile următoare vom afla mai multe despre despre ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 4 și telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3.

Stiri

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...

Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy...

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...