Samsung a lansat ieri noile telefoane pliabile în 40 de țări inclusiv în România

247
Telefoane pliabile Samsung
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri cele mai recente smartphone-uri pliabile în aproximativ 40 de țări, inclusiv în România. Samsung speră că noile telefoane pliabile vor declanșa vânzările globale de smartphone-uri slabe pe fondul inflației ridicate.

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a declarat că Galaxy Z Fold 4 și Flip 4, împreună cu Galaxy Watch 5 și Galaxy Buds 2 Pro, sunt lansate oficial în Coreea de Sud, Statele Unite și Franța, printre altele. Potrivit Yonhap, compania coreeană intenționează să extindă toate produsele pentru a fi disponibile în aproximativ 130 de țări până în septembrie.

Samsung a lansat ieri noile telefoane pliabile inclusiv în România. Evenimentul s-a desfășurat în București la Galeria SENAT. „Generația a patra de telefoane pliabile este de departe cea mai bună versiune de până acum. Galaxy Z Flip 4 este gândit pentru cei care doresc un instrument de lucru compact. Galaxy Z Fold 4 este un smartphone pentru cei care apreciază productivitatea și este cel mai performant telefon Samsung de până acum„.  A spus Tiberiu Dobre șeful IM Divizion România & Bulgaria.

Precomenzi foarte mari pentru noile telefoane pliabile Samsung

Precomenzile pentru telefoanele pliabile au fost disponibile în aproximativ 70 de țări de când Samsung le-a lansat. În Coreea de Sud, peste 970.000 de precomenzi au fost făcute pentru cele șapte zile încheiate pe 22 august. Este cea mai mare cifră pentru telefoanele pliabile și în creștere cu aproximativ 5,4% față de recordul anterior.

Galaxy Z Flip 4 are o balama mai subțire, o durată de viață mai lungă a bateriei și camere mai bune. Galaxy Z Fold 4, mult mai mare, care se deschide ca o carte, a devenit mai ușor și oferă un mediu de ecran multi-tasking îmbunătățit și ușor de utilizat, cu un aspect similar cu cel al unui PC. De asemenea, vine cu o durată de viață mai lungă a bateriei și caracteristici mai bune de protecție împotriva șocurilor.

PC – Personal Computer. Primul PC considerat adevărat de foarte mulți specialiști a fost lansat în 1974. A fost numit Altair 8800 și proiectat și fabricat de compania americană Micro Instrumentation and Telemetry Systems.

Cea mai recentă serie de telefoane pliabile a venit într-un moment în care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, la fel ca multe alte companii de dispozitive de consum, se confruntă cu dificultăți din cauza problemelor economice globale care i-au lăsat pe consumatori cu mai puțini bani de cheltuit pe bunuri neesențiale.

Samsung a livrat 60 de milioane de smartphone-uri în Q2 2022. Compania este lider pe piața globală de smartphone-uri cu o cotă de piață de 21%, potrivit Canalys. Valoarea este în scădere cu 19% față de trimestrul precedent, dar ușor în creștere față de 58 de milioane cu un an în urmă. Livrările globale de smartphone-uri au scăzut cu 9% pe an în trimestrul doi din cauza inflației.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine