Samsung speră că în 2022 se vor vinde 20 de milioane de telefoane pliabile

204
Samsung spera ca in 2022 se vor vinde 20 de milioane de telefoane pliabile
Sursa foto: winfuture.de

Samsung vrea să vândă în acest an mult mai multe smartphone-uri cu ecran pliabil decât până acum. În ciuda situației globale proaste, gigantul high-tech sud-coreean se așteaptă ca noile dispozitive pliabile să se vândă bine, chiar dacă nu provin de la Samsung.

După cum șeful Samsung pentru Taiwan a explicat pentru DigiTimes, via WinFuture, compania coreeană estimează că aproximativ 20 de milioane de smartphone-uri cu ecran pliabil vor fi vândute în întreaga lume în acest an. Aceste informații nu se referă doar la dispozitivele proprii, ci, în general, la toți producătorii de telefoane pliabile de pe piață.

Samsung tocmai a lansat noile modele pliabile despre care compania spune că va vinde câteva milioane de bucăți. Ele oferă specificații îmbunătățite, dar sunt bine dezvoltate în a patra generație și, mai presus de toate, oferă multe optimizări. Încă de anul trecut Samsung a declarat că vrea să dubleze, cel puțin, vânzările de telefoane pliabile în 2022. Cel mai bine vândut telefon pliabil a fost Galaxy Z Flip 3 și compania speră ca Samsung Galaxy Z Flip 4 să-i calce pe urme. Numai în Germania Samsung vrea să vândă peste 500.000 de telefoane pliabile în acest an.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung vrea să crească vânzările cu mai multă publicitate

Pentru a asigura cifre de vânzări adecvate, Samsung dorește să facă publicitate noii generații de modele. Compania va depune un efort considerabil în acest an pentru reclame, a spus Jacob Chen, vicepreședintele Samsung Taiwan. În acest fel, se dorește vânzări mari de pliabile în ciuda inflației și slăbirii cererii, potrivit managerului Samsung Taiwan.

În timp ce vânzările de smartphone-uri în general probabil vor scădea semnificativ în acest an, Chen se așteaptă ca cererea de smartphone-uri cu ecran pliabil să fie în continuare ridicată. Samsung este, evident, mult mai încrezător când vine vorba de vânzările de dispozitive pliabile decât companiile independente de cercetare de piață.

Taiwanul are numele oficial Republica Chineză. Are o populație de aproape 24 de milioane de locuitori, iar limba oficială este mandarina. Taiwanul a fost descoperit de portughezi în 1542 și ocupat în timp de olandezi, spanioli și japonezi.

Potrivit managerului Samsung Taiwan, Iacob Chen, observatorii externi ai pieței se așteaptă să fie vândute doar aproximativ 11 milioane de smartphone-uri cu ecran pliabil în acest an. Potrivit companiilor de cercetare de piață, astfel de dispozitive ar trebui să devină extrem de populare până în 2025. În acest fel se estimează că aproximativ 75 de milioane de smartphone-uri pliabile se vor vinde până atunci.

Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 sunt deja în perioada de precomandă. Cei care precomandă unul dintre cele două pliabile vor beneficia de importante reduceri, inclusiv în România. Din data de 26 august vor fi în magazine și pot fi cumpărate la liber, dar fără reducerile de acum.