Acasă Stiri Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate – Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a adăugat dispozitivele Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 5G în noul Ghid de configurare a securității – Security Configuration Guidance.

Aprobarea ASD vine după testări și evaluări „stricte” întreprinse de Australian Signals Directorate și oferă îndrumări pentru utilizarea dispozitivelor în implementări „Sensibile” și „Protejate”. Sunt cele mai recente dispozitive Galaxy care au primit binecuvântarea ASD în urma certificării Cryptographic Evaluation – evaluare criptografică. Au fost, de asemenea, primele dispozitive Android aprobate pentru utilizarea guvernului australian la nivelul „Protected”. Ultimele modele care au fost evaluate și certificate de ASD au fost cele din seria S9. Ambele modele, respectiv Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost certificate în 2019.

Telefoanele Samsung aprobate de ASD Australia

Dispozitivele Samsung sunt concepute pentru a oferi o platformă de operare sigură pentru utilizare într-o gamă largă de medii speciale”. A declarat vicepreședintele IT și mobil Samsung Australia, Garry McGregor, potrivit site-ului Crn.com.au. „Această ultimă certificare ASD deschide oportunitatea ca mai multe dispozitive Galaxy să fie utilizate în cadrul departamentelor guvernamentale. Așteptăm cu nerăbdare să ne consolidăm relația cu guvernul australian oferind cele mai bune inovații și securitate mobilă”.

Moștenirea noastră în ceea ce privește inovația hardware și securitatea dispozitivelor, are la bază platforma Samsung Knox. Sistemul Knox a fost special conceput pentru a oferi un strat suplimentar de protecție pentru telefoanele mobile atât la nivel hardware, cât și la nivel software”. A adăugat dl McGregor.

Samsung Knox este o soluție de securitate, preinstalată dispozitivele mobile Samsung. Protejează toate datele stocate, trimise sau primite pe întregul ciclu de viață al dispozitivului. Samsung Knox este folosit de guverne, poliție, grupuri financiare și în domeniul medical.

Samsung a declarat că platforma sa de securitate Knox a stat la baza testării și aprobării dispozitivelor. Samsung Knox a demonstrat capacitatea de a îndeplini protocoale de înaltă securitate la nivel hardware și software.

Testarea ASD include corecția aplicațiilor și a sistemelor de operare, configurarea setărilor macro Microsoft Office, întărirea aplicațiilor utilizatorului, restricționarea privilegiilor administrative și autentificarea cu mai mulți factori.

Compania oferă o gamă de soluții personalizate și personalizate pentru clienții de afaceri, întreprinderi și serviciile guvernamentale din Australia și alte țări. La nivel global, smartphone-urile Galaxy sunt utilizate de serviciile guvernamentale din multe țări, inclusiv SUA, UK și Uniunea Europeană.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...