Samsung vrea să vândă 15 milioane de telefoane pliabile în acest an

211
Samsung vrea sa vanda 15 milioane de telefoane pliabile
Sursa foto: via wccftech.com

Companiei Samsung nu i se poate contesta meritul atunci când vine vorba de a aduce telefoane pliabile pe piață. Chiar nu sunt motive pentru acest lucru. Din 2019, compania se străduiește să se asigure că telefoanele pliabile au un loc pe piață și, deși este adevărat că nu vor înlocui seria S de dispozitive, asta nu înseamnă că nu au deja locul lor bine stabilit. Din câte se pare anul acesta, Samsung are planuri ambițioase pentru pliabilele sale. Compania se așteaptă să vândă 15 milioane de unități, cu 60% mai mult decât anul trecut.

Samsung vrea să vândă aproximativ 15 milioane de unități din Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Sigur nu va fi un lucru ușor, dar nici când au fost lansate primele modele, Samsung nu a primit mari șanse. Acum, potrivit Wccftech, care citează pe @Tech_Reve, Samsung și-a stabilit deja o țintă de vânzări ambițioasă în acest an pentru viitoarele telefoane pliabile. Compania plănuiește vânzări de 15 milioane de bucăți pentru Fold 5 și Flip 5. Astfel Samsung vrea să depășească vânzările de Galaxy Z Filp 4 și Galaxy Z Fold 4, precedentele modele pliabile.

Cifra este ușor ambițioasă, dar mai mult, este cu 60% mai mare decât anul trecut. Aceasta înseamnă că gigantul coreean caută să vândă mult mai multe telefoane pliabile în acest an în comparație cu ceea ce a reușit să facă anul trecut.

Țintă de 15 milioane de telefoane pliabile vândute în acest an

Dar, chiar nu putem da vina pe Samsung pentru acest lucru. Știe toată lumea că telefoanele pliabile nu mai sunt apanajul și specialitatea Samsung. Google tocmai a lansat un Pixel Fold bine primit în recenzii, chiar dacă nu a ajuns pe rafturi. Mai mult, diferite companii și-au manifestat intenția de a lansa în acest an telefoane pliabile tip Fold sau Flip. Așadar, dacă gigantul sud-coreean dorește să se mențină în frunte pe piața pliabilă, va trebui să ofere ceva de neegalat.

În iunie 2022, Vivo a intrat în Guinness World Records. A fost pentru „Cel mai lung videoclip” în care dispozitivul său emblematic Vivo X Fold a fost pliat de peste 300.000 de ori pentru o durată totală de 270 de ore sau 11 zile și 6 ore.

Samsung, în acest moment, este de necontestat în ceea ce privește experiența hardware și software pe care o oferă. Cu toate acestea, alte companii vin din urmă și, în curând, piața pliabilă va fi plină de opțiuni pe care oamenii le pot alege. Companiile Oppo, Motorola, Xiaomi, Vivo sau Honor vor să lanseze telefoane pliabile în acest an. Unele au și lansat. Dacă Samsung are o țintă așa mare de vânzări în acest an probabil știe ceva ce noi încă nu știm. Poate și lansarea mai devreme decât de obicei, 26 iulie, să contribuie la vânzări așa mari în acest an.

Acestea fiind spuse, ar trebui să putem cumpăra pe Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 la începutul lunii august. Va fi cu o lună mai repede decât au ajuns pe tarabe Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Dacă mai primim și îmbunătățiri promițătoare de la Samsung cu noile Flod și Flip, este posibil ca acest targhet de vânzări să fie atins.