Samsung începe să vândă adaptorul USB-C la HDMI pentru Note 9

2547

Abilitatea de a folosi Samsung DeX fără o stație de andocare este o nouă caracteristică aflată pe Galaxy Note 9. Nu mai trebuie să investiți peste o sută de dolari într-un doc care ar permite o experiență asemănătoare PC-ului. Galaxy Note 9 vă permite să faceți acest lucru cu un simplu adaptor USB-C la HDMI. Samsung a început deja să vândă oficial adaptorul USB-C la HDMI pentru phabletul Galaxy Note 9.

Adaptorul oficial Samsung USB-C la HDMI are suport pentru ecrane UHD și 4K cu rată de reîmprospătare de 60Hz. Utilizează standardele HDMI 2.0 și DisplayPort 1.2 și este compatibil cu o varietate de dispozitive Samsung cu port USB-C. Cu aceste dispozitive, este posibil să folosiți ecranul unui calculator cu acest adaptor. Conform SamMobile, experiența Samsung DeX fără stație de andocare este limitată doar la Samsung Galaxy Note 9.

Adaptorul poate fi folosit pentru Samsung DeX fără o stație de andocare.

Facilitarea conectării telefonului la un monitor și de a beneficia de o experiență asemănătoare PC-ului este tentantă. Samsung a făcut ca acest lucru să fie adevărat iar Note 9 se poate transforma într-un computer doar cu un cablu. Experiența desktop cu Samsung DeX este încă la început dar, trebuie să recunoaștem că este inedit să folosim Note 9 fără un doc. Adaptorul USB-C pentru HDMI al Samsung pentru Galaxy Note 9 este acum de vânzare.

Cu toate acestea, nu există nici o obligație de a cumpăra acest adaptor special dacă doriți să utilizați DeX cu Note 9 cu un doc. Acest Adaptor USB-C la HDMI poate fi folosit pentru a rula Samsung DeX fără o stație de andocare. Telefonul vă va arăta o notificare, atunci când conectați acest adaptor, că este recomandat să utilizați accesoriile Samsung oficiale. Este cel mai ieftin mod de a transforma pe Note 9 într-un un computer adevărat.

HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Fondatorii HDMI au fost Hitachi, Panasonic, Philips, Silicon Image, Sony, Thomson, RCA și Toshiba. Dezvoltarea HDMI 1.0 a început în aprilie 2002. Începând cu ianuarie 2015 (aproape treisprezece ani după lansarea primei specificații HDMI), au fost vândute peste 4 miliarde de dispozitive HDMI.

Adaptorul oficial Samsung USB-C la HDMI acceptă toate modelele de smartphone-uri high-end de la Samsung. Galaxy Note 8, Galaxy S9 și S9+, Samsung Galaxy S8 și S8+ pot folosi acest adaptor. Este cel mai bun mod pentru o conexiune perfectă între Note 9 și orice tip de monitor compatibil HDMI.

Samsung DeX Pad compatibil cu Galaxy S9 și S9+ este disponibil pe piață dar la un preț relativ mare. În general adaptoarele USB-C la HDMI sunt în mod regulat vândute la aproximativ 20 de dolari. Dacă sunteți preocupat în primul rând de calitate și compatibilitate, este cel mai bine să cumpărați adaptorul Samsung. Se poate cumpăra de pe Amazon pentru aproximativ 30 $.