Samsung W22 5G alias Galaxy Z Fold 3, exclusiv pentru China

212
Samsung W22 5G alias Galaxy Z Fold 3 exclusiv pentru China
Sursa Foto: via universmartphone.com

Lansarea lui Galaxy Z Fold 3 este foarte aproape. Toate informațiile de până acum sugerează că Samsung va lansa noul Fold 3, alături de Flip 3 în luna august. Ambele telefoane pliabile vor fi disponibile la nivel global, inclusiv în China. Numai că, pe această piață smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 3 se va numi Samsung W22 5G.

China este o piață extraordinară prin mărimea ei, iar de mai mult timp bunurile de lux, inclusiv telefoanele, sunt la mare trecere. Nu este de mirare că Samsung se străduiește ca smartphone-urile sale de lux să ajungă în China. Nu este surprinzător să vedem că Samsung lucrează la un model exclusiv Galaxy Z Fold 3 alias Samsung W22 5G pentru China.

Samsung W22 5G se va vinde numai în China

Samsung își lansează smartphone-urile pliabile în China sub marca „W”. Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost lansat ca W21 5G în această țară anul trecut. Samsung W21 5G a avut unele diferențe în comparație cu modelul normal Galaxy Z Fold 2. Designul său exterior este diferit, cu dungi verticale care împodobesc finisajul auriu. Receptorul este mai înalt decât modelul standard comercializat pe celelalte piețe internaționale.

Oferit exclusiv prin China Telecom, Samsung W21 5G a fost, de asemenea, cu 50% mai scump decât Galaxy Z Fold 2. Prețul în China pentru Samsung W21 5G a fost de 19.999 CNY sau aproximativ 3.000 $. Prețul ridicat nu le-a adus clienților mai multă tehnologie sub capotă, specificațiile W21 5G sunt exact aceleași cu Fold 2. Foarte probabil și prețul lui Samsung W22 5G va fi semnificativ mai mare în China decât pe celelalte piețe.

China este a treia cea mai mare țară din lume după suprafață, după Rusia și Canada. Este cea mai populată țară din lume, cu peste 1,45 miliarde de locuitori și a doua cea mai mare putere economică din lume după PIB.

Posibil un preț de peste 3.000$ pentru telefon în China

Conform Universmartphone, mai multe surse au confirmat existența acestui smartphone pliabil Samsung pentru China. Samsung W22 5G cu numărul de model SM-W2022, va fi fratele geamăn a lui Galaxy Z Fold 3, pentru China. Acesta va fi disponibil în culoare neagră, cu 512GB de stocare. Deși poate avea aceleași specificații, ar putea exista unele modificări cosmetice minore făcute pentru a-l scoate în evidență.

Nu există niciun cuvânt încă despre cost, dar este posibil ca prețul lui Samsung W22 5G să fie mai ridicat în China, față de predecesorul său. Prețul de 3.000$ nu i-a împiedicat pe foarte mulți clienți din China să cumpere modelul W21 5G. S-a vândut rapid după lansare, deși Samsung nu a specificat niciodată câte modele a vândut pe piața din China. Samsung W22 5G va fi disponibil în China numai după lansarea standardului Galaxy Z Fold 3 în august.