Scanerele industriale de la Swiss Post înlocuite cu dispozitive Galaxy

217
Scanerele industriale de la Swiss Post
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a anunțat ieri că Swiss Post – Poșta elvețiană a înlocuit scanerele industriale cu dispozitive Galaxy printr-un proiect care a început în 2020. Proiectul „NEMO”, așa cum îl numește Swiss Post, a înlocuit scanerele industriale cu dispozitive Galaxy A și Galaxy Xcover pentru a scana scrisori și colete.

Potrivit Samsung, Poșta elvețiană a cumpărat 30.000 de dispozitive Samsung Galaxy începând din anul 2020. Mai precis, Swiss Post folosește 20.000 de telefoane din seria Galaxy A, aproximativ 5.000 de telefoane robuste Samsung Galaxy Xcover și aproximativ 5.000 de dispozitive Enterprise Edition Galaxy A. Samsung nu a specificat ce modele de telefoane sunt folosite de Poșta elvețiană, doar seriile din care provin.

Poșta Elvețiană a livrat aproximativ 194 de milioane de colete numai în 2022, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Un rol foarte important în această realizare logistică impresionantă l-au avut smartphone-urile Samsung Galaxy. Aproape 200 de milioane de colete au fost scanate cu telefoanele Galaxy.

Telefoanele din seria Galaxy A sunt mai mult decât potrivite pentru această sarcină. Samsung spune că seria A „a fost capabilă să îndeplinească toate cerințele lucrătorilor poștali elvețieni fiind un partener tehnologic de încredere”. Una dintre calitățile de top ale seriei Galaxy A pentru „jobul” la Swiss Post este durata de viață a bateriei. Aceasta permite lucrătorilor să planifice rutele de livrare, să comunice cu echipele lor și să scaneze scrisorile și coletele pentru perioade lungi de utilizare. Seria Galaxy Xcover are un avantaj mare în acest domeniu datorită bateriei sale care poate fi înlocuită de utilizator.

Swiss Post a fost fondată în 1849 și are sediul la Berna. Poșta elvețiană este al doilea cel mai mare angajator din Elveția, cu aproximativ 54.000 de angajați. În 2022, a transportat ~1,7 miliarde de scrisori și 194 de milioane de colete.

Un alt punct în favoarea utilizării dispozitivelor Galaxy este Samsung Knox Suite (E-FOTA One). Acest sistem de securitate permite administratorilor să monitorizeze și să sprijine aceste dispozitive de întreprindere de la distanță.

Proiectul NEMO a fost un mare succes până acum, iar Poșta elvețiană spune că dorește să înlocuiască toate scanerele industriale care mai sunt în uz cu dispozitivele Samsung. Recent al scris că Garda Elvețiană a Vaticanului folosește tot dispozitive Samsung Galaxy.

Dacă veni vorba despre seria Galaxy Xcover, vă reamintim că Samsung lucrează acum la Galaxy Xcover 7. Acesta care ar trebui să fie lansat în curând pe piață, poate chiar în acest an sau începutul lui 2024. Telefonul robust a primit diferite certificări și va avea un procesor MediaTek, iar Android 14 va fi la bord.