Patch-ul de securitate din august pe Galaxy S20 și Note 20 lansat în SUA

402
Actualizarea de securitate din august pe Galaxy S20 si Note 20 începe in SUA
Sursa Foto: SamMobile.com

Actualizarea de securitate din august pentru dispozitivele Galaxy a început luna trecută și ajunge în tot mai multe țări zilnic. Din seria Galaxy S20, Galaxy S20 FE a fost primul care a primit cea mai recentă actualizare de securitate. Acum și celelalte trei modele se alătură petrecerii.

Și, în mod surprinzător, lansarea a început în SUA din toate locurile, cu modelele deblocate în prima linie. Același lucru este valabil și pentru seria Galaxy Note 20. Ambele modele, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra au început deja să primească actualizarea de securitate din august 2021. Și este vorba tot despre modelele libere de rețea. Ambele serii emblematice, seria Galaxy S20 și seria Galaxy Note 20 au fost lansate în 2020.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seriile Galaxy S20 și Note 20 primesc doar patch-ul de securitate

Din păcate, actualizările atât pentru seria Galaxy S20, cât și pentru seria Galaxy Note 20, sunt destul de plictisitoare. Nu primim absolut nimic nou, doar actualizările de securitate. Patch-ul de securitate din august 2021 în sine este destul de subțire, fiind rezolvate doar două vulnerabilități critice ale sistemului de operare Android. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Samsung Galaxy S20!

Dar, este probabil doar calmul dinaintea furtunii. Samsung va lansa în curând One UI 3.1.1 (care va debuta pe noile pliabile) pentru multe dintre dispozitivele sale. În mod sigur seria S20 și seria Note 20 sunt pe lista cu dispozitivele eligibile. Desigur nici actualizările majore de software nu se va opri aici pentru aceste două serii emblematice. Ambele vor fi actualizate la Android 12 și One UI 4.0 în viitor și vor merge până la Android 13.

Android 12 va fi a douăsprezecea versiune majoră și a 19-a versiune de Android. Android 12 a fost anunțat pe 18 februarie 2021. Prima versiune beta a fost lansată pe 18 mai 2021. Android 12 are numele de cod intern Snow Cone.

Noile versiuni de firmware care însoțesc actualizările la seria S20 și Note 20 sunt G98xU1UES2DUG6 și respectiv N98xU1UES2DUG1, potrivit SamMobile. Proprietarii de modele deblocate ar trebui să primească o notificare că actualizarea a sosit și să o descarce. Dacă au ratat-o pot verifica în Setări » Actualizare software și apăsați Descărcare și instalare.