Seria Galaxy Note 10 și Galaxy S10 primesc patch-ul de securitate din iunie

355
Seria Galaxy Note 10 si Galaxy S10 primesc actualizarea de securitate din iunie
Sursa Foto: via businesstoday.in

Samsung își continuă obiceiul bun de a oferi actualizări de securitate în timp util. Compania a lansat săptămâna trecută actualizarea din iunie a actualelor sale telefoane emblematice și acum extinde lansarea pentru a include dispozitivele sale premium 2019, seria Galaxy S10 și seria Galaxy Note 10.

Deși este posibil să fi oprit actualizările pentru seria Galaxy S8, Samsung continuă să ofere telefoanele premium cele mai recente actualizări la timp. De două zile cel mai recent patch de securitate a fost lansat pentru seria Samsung Galaxy S10 și seria Galaxy Note 10. Patch-ul de securitate din iunie 2021 a fost detaliat de Samsung săptămâna trecută, după ce a ajuns deja pe mai multe dispozitive Galaxy. Actualizarea remediază 47 de vulnerabilități ale sistemului de operare Android și 19 probleme de securitate care afectează propriul software Samsung.

Seria Galaxy Note 10 primește patch-ul de securitate din iunie

Conform Notebookchek, Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e primesc patch-ul din iunie 2021. Actualizarea pentru seria Samsung Galaxy S10 are versiunea de firmware G97xFXXSBFUE6. „X-ul” din versiunea de firmware înlocuiește numărul de model pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ sau Galaxy S10e. Vedeți pe I❤️Samsung cum se citește o versiune de firmware Samsung!

Numele Polonia provine de la „Polanie” care înseamnă „oameni care locuiesc pe câmp deschis”. Cel mai celebru om de origine poloneză a fost Papa Ioan Paul al II-lea. A fost primul papă de altă origine decât italiană după 1522.

În acest moment, această actualizare și-a făcut drum spre Europa, proprietarii din Polonia confirmând deja primirea. Și alte zone de pe glob primesc această actualizare. SUA primește actualizările puțin mai târziu. Ne așteptăm ca actualizarea trimisă prin OTA să fie disponibilă pe piața nord-americană în această săptămână.

Pentru seria Galaxy Note 10, noua actualizare are versiunea N97xFXXS7FUEB. Versiunea de firmware este deja disponibilă în mai multe țări europene, inclusiv Bulgaria, Grecia, Polonia, Portugalia, România, Slovenia și Elveția. Ca întotdeauna, actualizarea firmware-ului pentru Galaxy Note 10 și Note 10+ se va extinde treptat pentru a include mai multe piețe din întreaga lume. Deși versiunea nu pare să ofere nicio funcție nouă, ea remediază ca de obicei mai multe erori Google și Samsung.

Proprietarii de Galaxy Note 10 și Note 10+ vor primi o notificare împreună cu cea mai recentă actualizare de firmware. Dar procesul de actualizare poate fi declanșat fără o notificare din aplicația Setări de pe telefon.