Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea de securitate din februarie

325
Seria Galaxy Note 20 primeste actualizarea de securitate din februarie
Sursa Foto: SamMobile.com

Compania Samsung este incredibilă în privința actualizărilor de securitate și o dovedește din nou prin lansarea actualizării din februarie. Luna ianuarie încă nu s-a terminat și primul patch de securitate pe februarie a fost deja lansat. Ca de obicei, Samsung a învins Google și acum lansează patch-ul de securitate din februarie 2022 înaintea oricui. Seria Galaxy Note 20 este prima actualizată.

Din motive de securitate, Samsung nu a dezvăluit încă jurnalul de modificări, vom primi detalii săptămâna viitoare. Scopul noilor patch-uri de securitate este o siguranță sporită a dispozitivelor și trebuie descărcate imediat, conform Gamingsym. În momentul scrierii acestui articol, cea mai recentă actualizare de firmware care conține patch-ul de securitate din februarie 2022 este disponibilă pentru seria Galaxy Note 20 în Europa. Sau mai precis, Olanda.

Patch-ul de securitate din februarie pentru seria Galaxy Note 20 lansat

Noua actualizare de securitate este identificată prin versiunea de firmware N98xxXXU3EVA9. Cum am scris mai sus este disponibilă momentan doar în Țările de Jos. Ca de obicei este de așteptat să ajungă în curând la seria Galaxy Note 20 și pe alte piețe. Presupunem că celelalte telefoane emblematice, inclusiv seria Galaxy S21, seria Galaxy S20 și modelele Galaxy Z3, ar trebui să primească în curând această actualizare. Nu avem în acest moment un jurnal oficial de modificări, nu știm nici cât spațiu de memorie ocupă noua actualizare.

Seria Galaxy Note 20 – Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra – a fost lansată în august 2020. A fost anunțată alături de Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și Samsung Galaxy Tab S7. Va fi ultima serie clasică Galaxy Note, Samsung a renunțat la modelele Note în favoarea telefoanelor pliabile. În acest fel seria Galaxy Note 20 poate ajunge de colecție. Seria Note 20 va primi trei actualizări majore de software Android.

Android a fost oferit initial de Andy Rubin companiei Samsung. La întâlnirea cu directorii Samsung aceștia au râs de Andy Rubin când le-a prezentat sistemul de operare Android. La scurt timp Android a fost cumpărat de Google.

Ca întotdeauna pentru o actualizare veți primi o notificare că a sosit. Dacă din întâmplare nu primiți o notificare de actualizare, verificați manual actualizarea accesând Setări -> Actualizări software -> Descărcați și instalați.

Înainte de a descărca noua actualizare asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să îl descărcați prin Wi-Fi și să aveți bateria încărcată minimul 50%. În acest fel descărcarea se va efectua în condiții optime fără să vă confruntați cu erori.