Seria Galaxy S10 primește actualizarea de securitate din august 2021

329
Seria Galaxy S10 primeste actualizarea de securitate din august 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Actualizarea din august a debutat pe Samsung Galaxy A52 în ultima săptămână a lunii iulie. În ultimele săptămâni, zeci de dispozitive noi au primit actualizarea. În ultimele zile Galaxy A02s, Galaxy A31 și Galaxy A71 5G au primit și ele cel mai recent patch de securitate Samsung. Acum noua actualizare a ajuns la excelentele modele din seria Galaxy S10.

Compania sud-coreeană a lansat o nouă actualizare de software pentru seria Samsung Galaxy S10. Această serie este compusă din modelele Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+. Actualizarea pentru aceste modele a început în Elveția și va fi lansată în zilele următoare în toată Europa, potrivit SamMobile. Noua actualizare poartă versiunea de firmware G97xFXXUCFUH3 și include patch-ul de securitate august 2021.

Actualizarea de securitate din august 2021 lansată pentru seria Galaxy S10

Samsung a menționat la începutul acestei luni că patch-ul de securitate din august 2021 remediază 40 de vulnerabilități găsite pe dispozitivele Galaxy. Noua actualizare ar putea conține, de asemenea, îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului și remedieri generale ale erorilor. Seria Galaxy S10 a fost lansată în martie 2019. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy S10!

Samsung a lansat seria S10 în martie 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie la bord. Toate telefoanele au primit actualizarea la Android 10 și Samsung One UI 2.0 la începutul anului trecut. La începutul acestui an Seria Galaxy S10 a primit Android 11 și interfața One UI 3.0.

În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”. Este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale. Ciocolatierii elvețieni au dezvoltat tehnici pentru a face ciocolată cu aur comestibil.

Înainte de a descărca actualizarea, asigurați-vă că aveți o conexiune de internet adecvată. Vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori la descărcare. Este indicat ca bateria să fie încărcată minimum 50%.

Dacă sunteți utilizator Galaxy S10e, S10 sau Galaxy S10+ în Elveția, este posibil să primiți actualizarea în scurt timp. Dacă nu doriți să așteptați actualizarea, o puteți verifica manual navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.