Seria Galaxy S20 primește actualizarea de securitate din februarie 2022

306
Seria Galaxy S20 primeste actualizarea de securitate din februarie 2022
Sursa Foto: via gsmarena.com

Samsung a lansat încă o dată actualizarea din luna următoare înainte de termen. Cu doar o zi înainte de începutul lunii februarie, Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra au început să primească actualizarea de securitate din februarie. Seria Galaxy S20 este importantă pentru Samsung. Prima serie care a primit această actualizare a fost Galaxy Note 20.

Samsung trimite de obicei actualizări pentru întreaga serie, dar acest lucru poate varia în funcție de variantă și operator. Cu toate acestea, compania nu a împărtășit încă vulnerabilitățile de securitate remediate și îmbunătățirile aduse de actualizarea de securitate din februarie 2022. Nu a făcut acest lucru nici pentru seria Galaxy Note 20, nici pentru seria Galaxy S20. Probabil în zilele următoare vom afla ce face noul patch de securitate.

Actualizarea de securitate din februarie lansată pentru seria Galaxy S20

Samsung a lansat versiunile de firmware G98xFXXUDEVA9 și G98xBXXUDEVA9 pentru dispozitive 4G și, respectiv, 5G, conform AndroidAuthority. Actualizarea în sine include corecția de securitate din februarie 2022, dar nu este clar ce aduce pachetul de securitate din această lună. Actualizarea din februarie ar trebui să sosească și pentru alte flagship-uri și mid-ranger Samsung în perioada următoare.

  • Galaxy S20 – G98xFXXUDEVA9 / G98xBXXUDEVA9 (lansată deja în Marea Britanie)
  • Galaxy S20+ – G98xFXXUDEVA9 / G98xBXXUDEVA9 (lansată în Marea Britanie)
  • Galaxy S20 Ultra – G98xFXXUDEVA9 / G98xBXXUDEVA9 (lansată în Marea Britanie)

Utilizatorii din Marea Britanie primesc în prezent noua actualizare, dar și în câteva țări din Europa a fost lansată. Este vorba despre Țările de Jos și Belgia. Nu ar trebui să treacă prea mult timp înainte ca alte regiuni să primească noua actualizare. Actualizarea pentru seria Galaxy S20 are o dimensiune de descărcare de aproximativ 840MB. Vedeți pe I❤️Samsung reviewul nostru pentru seria Galaxy S20!

OTA over-the-air este o metodă de distribuție a firmware-ului similară celor utilizate de produsele electronice de larg consum. Acestea utilizează TFTP (File Transfer Protocol Trivial) ca o modalitate de a primi de la distanță o nouă programare.

Ca întotdeauna, actualizarea se va derula prin (OTA) într-o manieră în etape. Deci, ar putea dura câteva zile sau mai mult până când toată lumea dintr-o regiune primește noul patch. Proprietarii modelelor Galaxy S20 vor primi o notificare cu privire la sosirea actualizării. Dacă din întâmplare nu primiți sau nu auziți semnalul de notificare, puteți verificați manual actualizarea. Mergeți la Setări >> Actualizări software >>, și dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.