Seria Galaxy S21 la a doua actualizare din ianuarie, Flip 3 și Fold 3 la prima

220
Seria Galaxy S21
Sursa Foto: phonearena.com

La începutul lunii ianuarie seria Galaxy S21 a primit, alături de seria Galaxy Note 10, actualizarea de securitate din această lună. Acum Samsung lansează a doua actualizare a acestei luni pentru seria Galaxy S21. În plus, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 vor primi și ele patch-ul de securitate din ianuarie 2023.

Primele telefoane cau au primit actualizarea de securitate din ianuarie au fost Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra, alături de Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Prin urmare, seria Galaxy S21 a fost actualizată în ceea ce privește securitatea. Dar se pare că Samsung încă mai vede loc de îmbunătățiri. Deși rămâne neclar despre ce noi vulnerabilități este vorba, Samsung consideră acest lucru necesar.

Seria Galaxy S21 la a doua actualizare de securitate din ianuarie

O a doua actualizare de securitate în luna ianuarie a fost lansată pentru seria Galaxy S21 cu versiunea de firmware G99xBXXS5DWA4. Noua actualizarea are o dimensiune de aproape 220MB. Ce face exact actualizarea nu este deloc clar. Jurnalul de modificări care însoțește actualizarea conține clasica formulare „securitatea dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”. Acest lucru în sine este, desigur, întotdeauna bun, dar nu ne face mai înțelepți. Deci putem spune doar că unele bug-uri sunt rezolvate  – indiferent dacă o observăm imediat sau nu. În momentul scrierii acestui articol, noua actualizare este disponibilă pe Galaxy S21 și Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra în mai multe țări din Europa printre care Belgia, Olanda și Germania.

Germania este a patra economie din lume ca PIB nominal și prima din Europa. Este al treilea cel mai mare exportator de mărfuri din lume. Aproape 100 de germani (după naționalitate sau origine) au primit Premiul Nobel.

Alte două telefoane care au început să primească de ieri actualizarea din decembrie sunt Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3. Potrivit GalaxyClub, ambele pliabile din 2021 vor primi patch-ul de securitate din ianuarie – și nimic mult mai mult. Versiunile de firmware F711BXXS3DWA3 (Galaxy Z Flip 3) și F926BXXS2DWA3 (Fold 3) aduc 50 de remedieri pentru sistemul de operare Android și 20 cu dedicație pentru software-ul Samsung. Se fac îmbunătățiri la aplicația Telefon, Samsung Knox, Secure Folder, conexiunile NFC și Wi-Fi.

Actualizarea este acum disponibilă pe Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 libere de rețea în mai multe țări din Europa. Puteți verifica noua actualizarea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Sau doar așteptați o notificare automată care poate sosi în orice moment.