Seria Galaxy S21 primește actualizarea din octombrie 2022

226
Seria Galaxy S21 primeste actualizarea din octombrie
Sursa foto: SamMobile.com

Samsung a lansat inițial corecția de securitate Android din octombrie 2022 pentru seria Galaxy S22. Imediat după seria S22 actualizarea din octombrie a fost lansată și pentru seria Galaxy S21. Utilizatorii din Statele Unite și Germania au parte primii de această actualizare.

Variantele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile sunt primele care primesc noua actualizare. Toate cele trei modele – Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra – sunt actualizate. Telefoanele libere de rețea și versiunile internaționale ale telefoanelor vor urma în scurt timp. Ca de obicei actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy S21 se va extinde la nivel global în zilele următoare.

Noua actualizare pentru seria Galaxy S21 în SUA are versiunea de firmware G99xU1UES5CVI8 potrivit Eliteanswers. Utilizatorii din Germania primesc actualizarea cu versiunea de firmware G99xBXXS5CVIF. După cum sugerează numărul versiunii, noul pachet de software nu aduce nicio modificare, nicio funcție nouă Android sau One UI pentru posesorii acestor telefoane. Samsung distribuie doar cele mai recente remedieri de vulnerabilități.

Actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy S21 lansată

Din păcate, octombrie este deja aici și nu avem detaliile patch-ului. Ca de obicei, aflăm aceste detalii doar după 4 – 5 zile de la începutul lunii. SMR din octombrie ar trebui să remedieze câteva zeci de vulnerabilități în sistemul de operare Android și în software-ul propriu al Samsung. Unele dintre aceste patch-uri ar trebui să fie pentru vulnerabilități critice de securitate. Vă vom informa cu privire la detaliile patch-urilor de îndată ce acestea devin disponibile.

La 1 octombrie este Ziua Internațională a Cafelei (International Coffee Day). Data a fost stabilită de către Organizația Internațională a Cafelei și lansată prima dată la Milano. Este o zi care promovează și celebrează cafeaua ca băutură.

După patch-ul din octombrie, următoarea actualizare pentru seria Galaxy S21 probabil va fi Android 13. Samsung a lansat deja One UI 5.0 beta bazată pe Android 13 pentru această serie emblematică din 2021. Sunt zvonuri că Android 13 și One UI 5.0 va fi disponibil publicului de la jumătatea lunii octombrie. Seria Galaxy S22 va primi mai întâi actualizarea, dar Galaxy S21 ar trebui să se alăture petrecerii imediat după. Dacă zvonurile sunt adevărate, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra ar putea primi Android 13 în această lună.

Între timp, dacă utilizați un Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra în SUA sau Germania veți primi o notificare pentru noul software. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica dacă actualizarea a sosit cumva și nu ați primit notificarea, mergând la SetăriActualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu a sosit, încercați din nou mai târziu.