Seria Galaxy S22 primește actualizarea din septembrie, Galaxy A51 din iulie

320
Seria Galaxy S22 primeste actualizarea din septembrie
Sursa foto: galaxyclub.nl

După două actualizări din august – o actualizare de securitate și o actualizare a camerei – seria Galaxy S22 nu se descurajează. Primește acum actualizarea din septembrie. Actualizarea este disponibilă pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. În plus, Samsung Galaxy A51 primește și el o nouă actualizare – chiar una mare, dar din iulie.

Pe Samsung Galaxy S22 și Galaxy S22+ este disponibilă o actualizare de 200MB la versiunea de firmware S90*BXXS2AVHD. Galaxy S22 Ultra va primi versiunea de firmware S908BXXU2AVI3. De fapt, actualizarea face un singur lucru: îmbunătățirea securității. Și într-adevăr, după instalare, patch-ul din septembrie pare să fie prezent.

Acest patch conține 24 de remedieri de la Google pentru sistemul de operare Android. Există, de asemenea, 29 de îmbunătățiri pentru propriile aplicații Samsung. Se lucrează și la o funcție de recunoaștere a scrisului de mână, la editorul video și foto și la lansatorul One UI în sine. Vedeți pe I❤️Samsung ce face actualizarea Samsung din septembrie și cine o va primi!

Actualizarea din septembrie lansată pentru seria Galaxy S22

Vă reamintim că seria Galaxy S22 nu va primi interfața Samsung One UI 4.1.1. Au fost zvonuri în acest sens, dar se pare că informațiile au rămas la nivel de zvon. Chiar și după toate actualizările recente, seria încă rulează pe versiunea 4.1 – așa cum era de așteptat. Samsung One UI 4.1.1 este disponibilă doar pentru telefoanele pliabile și tabletele Samsung.

Interfeța de utilizare – User Interface trebuie să aibă cel puțin opt calități sau caracteristici. Este vorba despre Claritate, Concizie, Familiaritate, Reactivitate, Consecvență, Estetică, Eficiență și Iertare.

Actualizarea din septembrie este acum lansată pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra în mai multe țări din Europa. Inițial doar dispozitivele libere de rețea primesc noua actualizare, conform colegilor noștri de la GalaxyClub. Dacă aveți un dispozitiv blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobile va trebui să mai așteptați puțin. Dar sigur veți primi această actualizare în curând. Chiar când scriam acest articol, am aflat că actualizarea pentru Galaxy S22 și Galaxy S22+ a fost oprită, probabil din cauza unor erori. Samsung nu a dat nicio explicație până acum. Cu Galaxy S22 Ultra nu sunt probleme.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy A51: actualizare majoră cu patch-ul din iulie 2022

Smartphone-ul mid-range Samsung Galaxy A51 a fost actualizat ultima dată în luna mai. Cu o lună mai înainte a primit actualizarea la Android 12 și One UI 4.0. Oficial, Galaxy A51 primește doar două actualizări de securitate pe an, așa că această actualizare este ușor surprinzătoare.

Asta e cu atât mai ciudat, pentru că nu pare să fie doar o simplă actualizare. Descărcarea versiunii de firmware A515FXXU5FVG4 are o dimensiune prea mare, 950MB, pentru o actualizare de duzină. Pachetul de actualizare conține un patch de securitate puțin mai nou – cel din iulie.

În același timp, cel mai important punct de îmbunătățire este, de asemenea, frumos și vag: „Comportamentul dispozitivului s-a îmbunătățit”. Cu asta, nu putem face mult mai mult decât să concluzionam că probabil se întâmplă mai multe în culise. Remedieri de erori, optimizări și, desigur, instalarea de noi versiuni ale unor aplicații Samsung. Actualizarea pentru Galaxy A51 este acum disponibilă imediat pe toate dispozitivele neblocate în rețea din mai multe țări din Europa.

Desigur, următoarele se aplică atât pentru A51, cât și pentru S22: puteți aștepta până când telefonul vă anunță că actualizarea este gata sau verificați manual disponibilitatea prin Setări -> Actualizare software și dacă este acolo apăsați Descărcați și instalați.