Seria Galaxy S22 va depăși 1 milion de vânzări în Coreea în weekend

318

Samsung a declarat ieri că vânzările celei mai recente serii Galaxy S vor depăși 1 milion de unități în Coreea la sfârșitul acestei săptămâni. Ca perioadă de timp, este cu două săptămâni mai repede decât a făcut-o seria Galaxy S21. Seria Galaxy S22 a fost lansată pe 25 februarie. este compusă din trei modele – Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra – toate cu performanțe puternice pentru fotografierea în timpul zilei și pe timp de noapte, printre altele.

Samsung a declarat că seria Galaxy S22 a depășit vânzările de 900.000 la începutul acestei luni în Coreea de Sud. Acest lucru se traduce într-o medie de 24.000 de unități vândute în fiecare zi de la lansare. Galaxy S22 Ultra a preluat jumătate din vânzări, atrăgând foarte mulți foști utilizatori ai seriei Galaxy Note. Ecranul mare și S Pen-ul încorporat și-au spus cuvântul. Este a treia cifră ca vânzări pentru un telefon din seria S după Galaxy S2 în 2011 și seria Galaxy S8 în 2017. Este, de asemenea, cea mai mare cifră de vânzări din 2019 încoace.

Seria Galaxy S22 va depăși cifra de un million de bucăți vândute

Samsung a estimat că vânzările seriei Galaxy S22 vor depăși 1 milion de bucăți în cursul zilei de azi 08.04.2022. Deci, acest lucru se va întâmpla la șase săptămâni după lansarea oficială de pe 25 februarie. Dacă se va întâmpla, va fi cu două săptămâni mai rapid decât a făcut-o seria Galaxy S21. În același timp, va fi cu 47 de zile mai rapid decât a făcut-o mega hit-ul Galaxy S10 în 2019.

Seria s-a descurcat mai bine decât cea precedentă în Europa și Statele Unite, a spus Samsung, conform The Korea Herald. Compania a spus că vânzările au crescut cu 70% pe unele piețe față de S21, fără a oferi detalii suplimentare. Vestea optimistă a venit în timp ce Samsung își făcea probleme din cauza serviciului de optimizare a jocurilor care reduce performanța din seria Galaxy S22.

The Korea Herald este un cotidian coreean cu o varietate de conținut din toate domeniile de activitate. Are sediul în Seul, Coreea și a fost fondat în 1953. The Korea Herald este editat în limbă engleză și distribuit în peste 80 de țări.

Samsung a spus că funcția GOS (Game Optimization Service) a fost concepută pentru a prelungi durata de viață a bateriei și a preveni căldura excesivă. Ulterior Samsung a oferit o actualizare de software pe fondul protestelor puternice din partea utilizatorilor. Aproximativ 1.800 de utilizatori au intentat luna trecută un proces colectiv împotriva Samsung pentru această problemă.

În ansamblu, se pare că piața de smartphone-uri din Coreea de Sud s-a redus cu mai mult de 10% pe an, la 3,5 milioane de unități de vânzări în primul trimestru din 2022.