Seria Galaxy S23 va avea mai puține upgrade-uri decât modelele anterioare

245
Seria Galaxy S23 va avea mai putine upgrade decât modelele anterioare
Sursa foto: androidheadlines.com

Seria Galaxy S23 ar putea primi cea mai mică actualizare dintre telefoane emblematice Samsung de până acum. Zvonurile sunt că noile telefoane vor avea același design ca seria actuală Galaxy S22. Deși nu este neapărat un lucru rău, este posibil să nu fie multe upgrade-uri interne de așteptat. Și renumitul leaker Ice Universe face din nou aluzii la acest lucru.

Cea mai notabilă schimbare sau upgrade va fi procesorul. Seria Galaxy S23 va include cip-setul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 de ultimă generație. În timp ce zvonurile sugerează că același procesor ar putea alimenta viitoarele modele Samsung la nivel global anul viitor, compania nu pare să fi exclus utilizarea procesoarelor sale interne Exynos. Dar, compania Samsung pare nehotărât în ​​această privință. Dar sperăm că merge all-in cu soluția Snapdragon, cel puțin pentru un an. Știm că procesoarele Samsung Exynos au primit destule șanse în trecut și nu au impresionat niciodată.

Seria Galaxy S23 nu va avea multe upgrade-uri

În plus, Galaxy S23 Ultra va avea o cameră principală mai nouă în spate, ne așteptăm la una de 200MP pe telefon. Se pare că va fi un senzor ISOCELL HP2 neanunțat, cu pixeli de 0,6 μm și o deschidere F/1,7. Dimensiunea senzorului este în mare parte neschimbată față de camera de 108MP de pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Cu toate acestea, noua soluție are pixeli mai mici, așa că Samsung oferă o deschidere mai largă (Galaxy S22 Ultra are pixeli de 0,8 µm și o deschidere F/1,8).

Noua scurgere, via AndroidHeadlines, menționează și un afișaj îmbunătățit pe Galaxy S23 Ultra. Dar, nu ne așteptăm la nicio modificare a dimensiunii ecranului. Totuși, tehnologia de afișare poate vedea unele îmbunătățiri pentru o latență redusă a S Pen și o eficiență mai mare a bateriei. O informație recentă a susținut că Samsung poate oferi baterii mai mari pe navele sale emblematice de nouă generație, în ciuda faptului că își păstrează aceeași formă și dimensiune. Compania folosește baterii de tip stivă pentru asta.

Samsung UFS 4.0 (UFS – Universal Flash Storage). Memoria Samsung UFS 4.0 oferă o lățime de bandă de până la 23,2 Gbps pe bandă, dublu față de UFS 3.1. Noua stocare va fi disponibilă în diferite capacități, cu maximul de până la 1TB.

Alte upgrade-uri pentru seria Galaxy S23 pot include un scaner de amprente mai mare și mai rapid și memoria UFS 4.0 mai nouă. Dar dispozitivele vor arăta mai mult sau mai puțin la fel din exterior. Cu toate acestea, atâta timp cât Samsung a îmbunătățit experiența software, nu ne-am plânge.

Mai avem destul până când seria Galaxy S23 va fi lansată oficial. Deși nu vom avea o dată precisă de lansare în curând, sunt zvonuri despre o lansare la începutul lunii februarie 2023. Vă vom ține la curent dacă vom afla o dată precisă.