Seria Galaxy S24 posibil să nu primească un nou design

277
Seria Galaxy S24 posibil ss nu primeasca un nou design
Sursa foto: androidheadlines.com

Chiar dacă seria Galaxy S24 este la destulă distanță de lansare apar tot mai multe detalii despre viitoarele telefoane emblematice. Se pare că Samsung ar putea menține designul său emblematic de smartphone în mare parte neschimbat anul viitor. Zvonurile sunt că Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor arăta la fel ca predecesorii lor. Galaxy S24 Ultra poate primi modificări minore la sistemul de cameră din spate, dar nimic spectaculos.

Samsung lansează zeci de telefoane în fiecare an la diferite puncte de preț. Până anul trecut, dispozitivele Galaxy au avut diferite modele care difereau într-o oarecare măsură. Cu toate acestea, compania a mers pe o altă cale anul acesta. Toate smartphone-urile Galaxy lansate până acum în 2023 (12 modele în total) au același design la spate. Potrivit AndroidHeadlines, la toate camerele spate ies în afara panoului din spate individual pe fiecare dispozitiv. Nu există denivelări ale modulului foto pe niciun telefon.

Acest lucru se aplică modelelor emblematice din seria Galaxy S23, precum și modelelor ieftine, cum ar fi Galaxy A14 5G. Majoritatea dispozitivelor au, de asemenea, un spate plat, deși nu neapărat pentru toate cele 12 dintre ele. Dar aspectul camerelor din spate este neschimbat în familia Galaxy 2023.

Design neschimbat la viitoarea serie Galaxy S24

Mai important, Samsung a trecut de la designul camerei spate contour cut – cu modulul foto curgând spre lateral în colțul din stânga sus – pe Galaxy S22 și Galaxy S22+ la acest design simplist pe Galaxy S23 și Galaxy S23+. Modelul Ultra avea deja acest design de anul trecut, așa că a păstrat lucrurile neschimbate.

După cum evoluează lucrurile, se pare Samsung vrea să creeze o identitate de design pentru dispozitivele Galaxy. Zvonurile timpurii despre Galaxy S24 sugerează același lucru. Potrivit lui @Tech_Reve, flagship-urile Samsung din 2024 vor împărtăși designul cu modelele din 2023. După cum am scris mai sus, Galaxy S24 Ultra va arăta ușor diferit, posibil pentru că are o cameră mai puțin în spate. Zvonurile sunt că Samsung va echipa telefonul cu o cameră cu zoom variabil care oferă zoom optic la toate nivelurile de mărire între 3X și 10X.

Raportul de zoom este o măsură a capacității de mărire a unui obiectiv zoom utilizat în fotografie și optică. Una din camerele foto profesionale care oferă cel mai ridicat nivel de zoom de pe piață este Nikon Coolpix P1000 cu 125X.

Pe scurt, Samsung se pare că a finalizat stilul de design pentru smartphone-urile sale emblematice viitoare și nu intenționează să se abată prea mult de la acesta. Compania poate face modificări minore în unele zone, dar toate smartphone-urile Galaxy ar putea arăta la fel din spate în următorii ani. Aproximativ același lucru îl face și Apple cu iPhone-urile sale.

Cu toate acestea, este încă prea devreme pentru spune 100% că acest lucru se va întâmpla. Va trebui să așteptăm până anul viitor pentru a vedea dacă gigantul coreean păstrează neschimbat designul și pentru modelele sale de buget și de gamă medie.