Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea din martie 2023

205
Seria Galaxy Tab S7 primeste actualizarea din martie 2023
Sursa foto: androidheadlines.com

După ce și-a actualizat majoritatea smartphone-urilor Galaxy eligibile la corecția de securitate Android din martie 2023, Samsung trimite cea mai recentă versiune de securitate pentru tabletele sale. Seria Galaxy Tab S7 primește acum noua versiune de întreținere a securității. În orice moment actualizarea din martie poate ajunge și la seria Galaxy Tab S8.

În momentul scrierii acestui articol, actualizarea de securitate din martie pentru Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ este disponibilă pentru utilizatorii din America Latină. Potrivit AndroidHeadlines, actualizarea aduce versiunile de firmware T87*XXS2DWC1 și, respectiv, T97*XXS2DWC1 pentru cele două modele. Atât variantele numai pentru Wi-Fi, cât și cele celulare primesc această actualizare.

Actualizarea este live în Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Guatemala, Mexic, Paraguay, Peru și Uruguay. În zilele următoare, ar trebui să urmeze o lansare mai largă care să acopere unitățile din alte piețe, inclusiv din Europa.

Actualizarea din martie lansată pentru seria Galaxy Tab S7

Această actualizare corectează zeci de vulnerabilități de securitate în cele două tablete Samsung. Actualizarea rezolvă peste 60 de rezolvări de probleme de securitate în martie. Ca de obicei, unele vulnerabilități există doar în anumite modele Galaxy. În general, Samsung a corectat luna aceasta 23 de vulnerabilități specifice Galaxy, restul patch-urilor provenind de la Google și alți parteneri Android.

Cel puțin cinci probleme ale sistemului de operare Android corectate luna aceasta au fost critice. Dacă sunt exploatate de atacatori, unele dintre acestea ar putea duce la execuția unui cod de la distanță. Actorii de amenințări ar putea avea astfel acces de la distanță la tableta sau telefonul tău fără să știi.

Stuart Hughs iPad2 este cea mai scumpă tabletă din lume. Costă ~8 milioane USD. Are spatele din aur de 24k și logo-ul Apple din spate are încrustate 53 de diamante. Rama este realizată din Ammolite. S-au fabricat doar două modele.

Samsung a lansat seria Galaxy Tab S7 – Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7 – în august 2020. Galaxy Tab S8 a urmat în februarie anul trecut cu un al treilea model „Ultra”. Acum Samsung pregătește încă trei tablete Android emblematice pentru lansare în cursul acestui an. Ne așteptăm ca Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra să sosească în august sau septembrie.

Trebuie să primiți o notificare că actualizarea a ajuns pe dispozitiv. Dacă nu a ajuns, pentru a vă actualiza Galaxy Tab S7 sau Galaxy Tab S7+, accesați aplicația Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Tableta se va conecta acum la internet pentru a căuta actualizări disponibile. Dacă găsește o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, așteptați câteva zile și verificați din nou.